CHP’de kongre süreci başladı

Başkan Ömür: Üye listeleri askıya çıktı...

Cumhuriyet Halk Partisi Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Seyit Hasan Ömür, Gophaber.com'a yaptığı açıklamada ilçe kongre takviminin 20 Haziran'da açıklandığını, tüzük gereği bu tarihten 3 ay öncesine kadar, yani 20 Mart 2015 tarihine kadar üye olan 4573 üyenin askı listesinde yer aldığını söyledi.

CHP Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Seyit Hasan Ömür, Gophaber.com'a kongre süreciyle ilgili yaptığı açıklamalarında şunları kaydetti:  “CHP  Gaziosmanpaşa İlçe Teşkilatı olarak kongre sürecimizi 28 Temmuz  itibariyle üye listelerini askıya çıkararak başlatmış bulunuyoruz. 3 Ağustos 2015 itibariyle askı süreci son bulacak. 12 Ağustos'a kadar olası itirazlar değerlendiirlip, sonuca bağlanacak. Tüm üyelerimizin ilçe merkezimize gelerek askıya çıkarılan üye listesinden isimlerini kontrol edebilirler.

15 Ağustos, 6 Eylül tarihleri arasında itibariyle delege seçimleri yapılacak. İlçe kongrelerimiz ise 28 Eylül tarihi itibari ile başlayacak. Gaziosmanpaşa ve diğer ilçelerimizin kongre tarihlerini il başkanlığımız açıklayacak.” Şeklinde konuştu.