CHP'de Hakan Bahçetepe Ters Köşeye Yatırdı!

CHP'de Gaziosmanpaşa'da Hakan Bahçetepe Dönemi

 

CHP Gaziosmanpaşa İlçe Örgütü 12. Olağan Kongresini GOPARK Grand Salon'da geniş bir katılımla gerçekleştirdi. Kongre öncesinde yaşanan delege seçimlerindeki heyecan ve dengenin salona da yansıdığı görüldü.

 

Hakan Bahçetepe ve Binali Dağdeviren'in yarıştığı kongrenin divan başkanlığını Adana Milletvekili Orhan Sümer yaptı. Kongreye İstanbul Milletvekilleri Gökhan Zeybek, Sezgin Tanrıkulu, Yunus Emre,  PM Üyesi Çetin Soysal, eski bakan Mehmet Sevigen, eski belediye başkanı İsmail Rüstemoğlu, eski belediye başkan adayları, il yöneticileri, İyi Parti İlçe Başkanı Harun Çapur, Ak Parti ve MHP İlçe Yöneticileri, meclis üyeleri, delegeler ve çok sayıda partili katıldılar.

 

Kongrede yapılan konuşmalarda zaman zaman tansiyon yükseldi, heyecan arttı. Protokol ve her iki tarafı destekleyen konuşmacılardan sonra, ilçe başkan adayları  Hakan Bahçetepe ve Binali Dağdeviren konuştular.

 

Yapılan konuşmalardan sonra yapılan oylamada Hakan Bahçetepe 196, Binali Dağdeviren 191 oy aldı.

Kongre öncesinde Binali Dağdeviren'i kazanmaya yakın görüp, o cenahta görüntü veren veya listelerde yer alan partinin önemli isimleri de ters köşe oldular.  Kazanan Hakan Bahçetepe ve ekibi oldu.

KAZANAN LİSTE