CHP Gaziosmanpaşa'da İlçe Başkan Aday Bolluğu!

CHP'de Ekim ayı itibari ile belde, ilçe, il kongreleri ile kurultay süreci başlıyor. 

 

CHP Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı, kongre süreci ile ilgili yaptığı açıklamada; ''Kongre takvimini 4 Ekim’de başlayacak milletvekili kampı öncesi açıklamayı planlıyoruz. Önce üye listeleri askıya çıkacak, sonra mahalle delege seçimleri, ilçe ve il kongreleri yapılacak. İl kongrelerini ocak veya şubat aylarında yapıp tamamlamak istiyoruz. İl kongreleri tamamlandıktan 45 gün sonra kurultay toplayabiliyoruz. 2020 yılının Nisan ayında, uygun bir günde de kurultayımız toplanır." Şeklinde konuştu.

 

CHP Gaziosmanpaşa İlçe Örgütü'nde Kulisler Yoğun!

Kongre öncesi mahallelerde delege seçimleri yapılacak. Gaziosmanpşa'da mahallelelerde en az iki veya üç listenin yarışması bekleniyor.

 

İlçe başkan adaylığı ile igili olarak ise bir çok isim konuşuluyor. Bu kadar çok ismin konuşuluyor olması, mevcut ilçe başkan ve yönetimin başarılı bulunmadığı şeklinde yorumlanıyor.

 

CHP Gaziosmanpaşa ilçe başkan adayları arasında arasında eski ilçe başkanları Mehmet Polat, Seyit Hasan Ömür, Ümit Kaplanseren, Ahmet Gürbüz'ün yanısıra Bülent Kıdık, Birol Baysal, Eren Soydemir, Haluk Bozali, mevcut ilçe başkanı Binali Dağdeviren ve il yöneticisi Hakan Bahçetepe'nin isimleri geçiyor.

 

CHP eski ilçe başkanlarından Ümit Kaplanseren, haber merkezimize bilgi vererek haberde adı geçmesine rağmen kongrede aday olmayacağını, adaylık gibi bir çalışması bulunmadığını söyledi.