CHP Gaziosmanpaşa en başarısız dönemini yaşadı!

CHP Gaziosmanpaşa ilçe örgütünde  son seçilen ilçe başkan ve yönetimi, CHP tarihinin en başarısız dönemini yaşadı.  İki yıllık süreçte  ilçe başkanının Gaziosmanpaşa veya ülke gündemine  ilişkin tek bir basın açıklaması dahi olmadı.

Ana muhalefet partisinin ilçede varlığı veya yokluğu fark edilmedi. Bu duruma mevcut bazı ilçe yöneticileri  seyirci kaldı. Bazıları süreçten rahatsız olup istifa etti, bazıları da kerhen göreve devam etti. İlçe başkanı gerek proje, gerek çalışma bazında zayıf kaldı, örgüte heyecan veremedi.

 

CHP Gaziosmanpaşa ilçe örgütü bugünlerde kongreye gidiyor. Kongre öncesi mahallerde delege seçimleri başladı. Heyecandan yoksun delege seçimlerinde ortak liste çalışması olduğu söyleniyor.  

 

Ortak listeden kasıt, bazı delege ağalarının daha önce kaydettiği üyelere güvenerek listeleri hazırladığı, ilçe başkan ve yönetiminin partiye emek vermiş değerli isimleri delege listelerine dahi koyamadığı görülüyor.

 

İki yıldır varlığı ile yokluğu pek belli olmayan CHP ilçe başkanlığı, delege seçimlerinde de pek varlık gösteremiyor. Hatta bazı delege ağalarının hazırladığı listelere boyun eğmek durumunda kalıyor.  İkinci bir liste çıkartacak gücü olmadığı görülüyor.

 

İşte bu noktada halen daha ilçe başkanlığına veya ilçe yönetimine aday olan bazı partililer var.

 

CHP Gaziosmanpaşa'da hedef ilçe başkanı olmak, ilçe yönetimine girmek ve alınacak 7-8 meclis üyesinden biri olmak!  Daha ötesi yok.