CHP Gaziosmanpaşa Kontra Atağa Çıktı

CHP Gaziosmanpaşa İlçe Örgütü'nden Futbol Turnuvası.

 

Esnaf ziyaretleri

CHP Gaziosmanpaşa İlçe Örgütü, İlçe Başkanı Binali Dağdeviren ile bir süredir sahada esnaf ziyaretleri yapıyor. Bu ziyaretlerde esnaf ve vatandaşlara nasıl bir belediye başkanı beklediklerini sorup, notlar alıyorlar. Bu notlar ışığında adaylık, ve seçim sürecindeki çalışmaların yön alması bekleniyor.

Okul ziyaretleri

Yine Başkan Binali Dağdeviren ve ilçe yönetimi, ilçede bulunan tüm okulları tek tek ziyaret ediyor. Bu çalışmalarda partinin eğitim konusundaki projeleri anlatılırken, okullar ve eğitim konusunda eksiklikler tespit ediliyor. Okul aile birlikleri de ziyaret edilerek, fikir alış-verişinde bulunuluyor.

 

Futbol turnuvası başladı.

Saha çalışmaları devam eden CHP'de, futbol tabiri ile kontra atağa geçerek mahalleler arası futbol turnuvası organize etti. Gaziosmanpaşa'da 16 mahalleden takımın katıldığı turnuva büyük heyecan uyandırdı. Takımlar sadece parti üyelerinden oluşmuyor. Partili partisiz herkes takım kurarak turnuvaya kalıyor. Esnaf, öğrenci, çalışan her kesimden sporsever takımda ter alıyor. İlçe Başkanı Binali Dağdeviren, turnuvaya katılan takımları maç esnasında yalnız bırakmıyor.