CHP Gaziosmanpaşa'nın Adayı Hakan Bahçetepe

Hakan Bahçetepe'ye CHP örgütünden büyük destek...

 

CHP İstanbul İl Başkan Yardımcısı Hakan Bahçetepe, Gaziosmanpaşa İlçe Başkan Adaylığını açıkladı. Şu ana kadar adaylığını açıklayan tek isim Hakan Bahçetepe oldu. 

 

İlçe merkezinde başkan adaylığını açıklayan Bahçetepe'ye örgütten büyük destek geldi.  Yoğun bir katılımın olduğu aday açıklama programında konuşan Bahçetepe, Gaziosmanpaşa'da iktidarı kazanacak bir anlayış içerisinde olacaklarını ifade etti.

 

Muhasebe Finans Yönetimi mezunu olan Bahçetepe, aynı alanda Yüksek Lisans Tezine devam ediyor.

 

Bahçetepe adaylığını açıkladığı toplantıda şöyle konuştu:

"Partimize 2009 yılında katıldım. 20’li yaşlarımdan itibaren CHP'nin içerisindeyim.  İlçe il gençlik kollarında ve partimin çeşitli kademelerinde görev aldım. Şu anda CHP İstanbul İl Başkan Yardımcısı olarak görev yapıyorum.

 

31 mart ve 23 haziran da yıkılmaz denilen duvarları hep beraber yıktık. Kenetlenirsek neleri başaracağımız ortadadır.  Eyüp, Sultangazi, Gaziosmanpaşa’da ilçelerinde aktif seçim çalışmalarında bulundum.

 

Gaziosmanpaşa'nın meydanına 6 okun bayrağını dikmeyi sağlayacak bir yol öneriyorum.

STK'larla, Gaziosmanpaşalılar ile yerelde iktidar olmuşçasına çalışan bir örgütle, Gaziosmanpaşa’da iktidarın yolunu açmayı hedefliyoruz.

 

İBB meclisi Türkiye'nin dışında belki de Avrupa'da en çok izlenen meclis oldu. Aynı siyaseti Gaziosmanpaşa’da da yürütmeliyiz.   Gaziosmanpaşa’yı almaya, yönetmeye olan karalılığımızı ispat etmeliyiz.

 

İstanbul’da zafere 3 ayda ulaşmadık. Bu genel başkanımızın yıllardır yürüyüşüdür.  İl başkanımız Canan Kaftancıoğlu'nun yürüyüşüdür.  Ekrem İmamoğlu’nun Beylikdüzü’nden başlayan uzun yürüyüşüdür. Bizde Gaziosmanpaşa'yı kazanmak için bu yürüyüşü başlatıyoruz."

 

Salonun coşkusu CHP Gaziosmanpaşa'da değişim rüzgarlarının çok güçlü estiğini gösterdi. Örgüt üye ve delegeleri Bahçetepe'ye büyük ilgi gösterdi. Bahçetepe, yeni bir heyecanın işaret fişeğini yaktı. Örgütte özlenen, beklenen heyecanın geldiği gözlendi.