CHP Gaziosmanpaşa Uzlaşma Hareketi'nin Açıklaması!

CHP Gaziosmanpaşa'da kongre öncesi Uzlaşma Hareketi ortaya çıktı.

 

CHP Gaziosmanpaşa'da dün bir grup kongre delege ve parti üyelerinin katıldığı toplantısı gerçekleşti. Toplantı sonrası Uzlaşma Hareketi kuruldu.

 

CHP Gaziosmanpaşa Uzlaşma Hareketi'nin toplantı sonrası yaptığı açıklama şöyle oldu:

"Ülkemizin en büyük ilçelerinden Gaziosmanpaşa’da, Mustafa Kemal ATATÜRK’ün bizlere bıraktığı iki mirastan biri olan Cumhuriyet Halk Partisi’nin, İlçe Başkan ve Yönetimi’nin belirleneceği seçim sürecinde, partimizin içinde bulunduğu durumu da göz önünde bulundurarak, partimizin gücüne güç katmak için örgütümüzün, İlçemizde partimize oy veren seçmenin, delegelerimizin çoğunluğunun uygun göreceği bir İlçe yönetimi oluşması adına, iktidara giden yola katkıda bulunabilecek, CHP Gaziosmanpaşa Uzlaşma Hareketi adında tarafsız bir ekip oluşturulmuştur.


Ekibimiz şu isimlerden oluşmaktadır:

1. Gündüz METİNER
2. Ali ŞEN
3. Haluk BOZALİ
4. Serdar BAŞGÜRBOĞA
5. Av. Fevzi Ender FERAHBAŞ

 

Amacımızın kesinlikle herhangi bir adaya destek olmadığını öncelikle belirtmek isteriz. Hareketimiz ortak akıl ve paydada buluşma anlayışıdır. Fikri hür, vicdanı hür bir anlayışdır. Adil, ilkeli, emeği, liyakati esas alan temsiliyet ve temiz siyaset anlayışının partimizde egemen olması için partimize zarar veren gereksiz çatışmaların önüne geçmek adına uzlaşma kültürünün hakim olması için delege olan bütün partili yurttaşlarımıza samimi çağrımızdır;

 

İktidara doğru yürüyen partimizin, yapılacak olan ilçe kongremizde, bütün delegelerimize tarihsel bir sorumluluk düşmektedir. Temiz siyaset anlayışı ile ilgili bahsettiğimiz ilkeler ve değerler çerçevesinde hareket edebilecek, uzlaşıdan yana olan, partimizin birlik ve beraberliğini zedelemeyecek, herkesi kucaklayabilecek, ön yargısız ve koşulsuz olarak uzlaşı çabalarımıza herkesin destek vermesi temennisi ile ortak hazırlanacak bir liste ile Cumhuriyet Halk Partisi’ni, Gaziosmanpaşa’da iktidar yapmak en büyük hedefimiz ve isteğimizdir. Gönlümüz tek liste ile kongreye gitmekten yanadır şayet tek liste olmaz ise uzlaşanların çoğunluğunun listesi ile CHP Gaziosmanpaşa ilçe örgütümüzle birlikte güçlü bir İlçe yönetimi oluşması yönündedir.

 

Beklentimiz; bunun için her türlü birlik ve beraberliğe koşulsuz destek olunması gerektiği yönündedir.

Cumhuriyet Halk Partisi'nin büyük ailesine minnetlerimizi ve saygılarımızı sunuyoruz. Uzlaşmadan yana olan herkesi aramıza bekliyoruz. Aydınlığa ulaşmak için siz gelmezseniz 1 eksiğiz!"