CHP Genel Başkan Adayları Kimler?

Henüz erken olmasına rağmen CHP hareketlendi.

CHP'de Muharrem İnce Kurultay çağrısı yaptı. Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun Kurultayı toplamasını istedi. Bu çağrı kulisleri hareketlendirdi. CHP'de Kurultayın öne alınması beklenirken, bazı parti yöneticileri Kurultay'ın olağan zamanında yapılacağını söylüyor.

Kurultay çağrısının ortaya atılmasından sonra CHP'de genel başakn adayları konuşulmaya başlandı. Kurultay'da Kemal Kılıçdaroğlu'na karşı, Deniz Baykal, Muahharrem İnce, Selin Sayek Böke, Fikri Sağlar, İlhan Kesici gibi isimler kulislerde konuşuluyor.

CHP kulislerinde Metin Feyzioğlu, Meral Akşener gibi isimlerde konuşuluyor. Fakat referandum sürecinde Türkiye'yi karış karış dolaşan Muharrem İnce, genel başkan adaylığı için çoktan yola çıkmış durumda!

CHP'de kurultay olağan zamanda yapılacak olursa, önümüzdeki aylarda ilçe kongreleri başlayacak. Gaziosmanpaşa'da Yılmaz Yıldırım'ın kongrede aday olup olmayacağı belli değil. Fakat bir kaç tane başkan adayının çıkması muhtemel. Zira referandum sonrası Gaziosmanpaşa'da parti içi eleştiriler ve muhalefet biraz daha artmış görülüyor.