CHP'de Delege Seçimleri Tamamlandı.

CHP İlçe Kongrelerine Hazırlanıyor...

CHP İstanbul genelinde ilçe kongresi öncesi delege seçimlerini yaptı. Gaziosmanpaşa ilçesinde de delege seçimleri sonuçlandı. 

CHP Gaziosmanpaşa örgütü delege seçimleri için mahallerde sandıklar kurdu. Üyeler kurulan bu sandıklarda oylarını kullanarak ilçe kongre ve ön seçim delegelerini seçti. Delege seçimleri gayet demokratik bir ortamda çoğu yerde uzlaşı sonucu tek liste gerçekleşti. İlçe Başkanı Av. Seyit Hasan Ömür'ün delege seçim sürecindeki demokratik tavrının beğeni topladığı ifade ediliyor.

Delege seçimlerinden sonrasında kısa bir zaman süreci içinde ilçe kongrelerinin yapılması bekleniyor. CHP Gaziosmanpaşa örgütünde ilçe başkanı Av. Seyit Hasan Ömür ile devam edilmesi yönünde kanaat hakim. Gaziosmanpaşa ilçe başkanlığı görevini sürdüren Av. Seyit Hasan Ömür'ün atama yönetimle iki genel seçim atlatması, zor süreçte partiyi ayakta tutmasının ardından, seçilmiş yönetimle göreve gelmesi gerektiği ifade ediliyor. Birçok örgüt üyesi konulara hakim buldukları Başkan Ömür'e bu süreçte destek verilmesi ve partinin ilk seçimlerde veya yerel seçimlerde daha iyi yerlere gelmesi gerektiği fikrinde birleşiyor.