CHP'de Ömür vazgeçti çarşı karıştı!

Başkan Ömür aday olmayınca kulisler hareketlendi...

CHP Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Av. Seyit Hasan Ömür, ilçe mesaj sisteminden partililere geçtiği mesajda yapılacak olan kongrede aday olmayacağını açıkladı. Başkan Ömür geçtiği mesajda "Sizlerin deteği ile yürütmekte olduğum ilçe başkanlığı görevini yapılacak olan kongrede sonlandırma kararı almış bulunmaktayım. Bugüne kadar şahsıma ve yönetim kuruluna duyduğunuz güven ve desteğe sonsuz teşekkür ederim." İfadelerini kullandı.

Bilindiği üzere Av. Seyit Hasan Ömür atama yönetim ile ilçe başkanlığına gelmiş ve arka arkaya iki genel seçim çalışmasını sürdürmüştü.

CHP Gaziosmanpaşa kongresi öncesi daha önce Hasan Temel aday olduğunu açıkladı. Başkan Ömür'ün aday olmayacağını açıklamasının ardından CHP kulisleri hareketlendi. CHP kulislerinde eski ilçe başkanı Yılmaz Yıldırım, ADD Başkanı Selami Soydan, eski gençlik kolları başkanı Kemal Çetiner, Ali Yıldırım, Özge Çamcı, Özlem Önder gibi isimlerin kongrede aday olacağı konuşulmaya başlandı. Bazı grupların destek vereceği süpriz isimlerinde ortaya çıkması bekleniyor.