Çocuklar Tasarruf Bilincini Tiyatro İle Öğreniyor

‘Su Damlası’ ve 'Bal Arısı' isimli iki ayrı tiyatro oyununun da sahnelendiği etkinlikte suya zarar veren etkenler ele alındı. 

 

Düzenlenen etkinliğe Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta'nın yanı sıra öğrenciler, veliler ve öğretmenler katıldı. Etkinlikte konuşan Başkan Usta, suyun önemine dikkat çekerek bu konuda önce çocukların bilinçlenmesi gerektiğini belirtti. Su tasarrufuna vurgu yapan Usta, "Su, hayatımızın en önemli parçasıdır. Bu yüzden su tasarrufu konusunda farkındalık oluşturmak istedik. Düzenlediğimiz bu etkinlikle, çocuklarımıza su tasarrufu bilincini kazandırarak bu konuda duyarlı ve sorumluluk sahibi bireyler yetiştirmeyi hedefliyoruz. Eğer çocuklarımıza bu bilinci aşılarsak geleceğimiz daha sağlıklı ve sağlam temeller üzerine kurulur. Ben bu kapsamda, tiyatro gösterileriyle bize hayat boyu unutamayacağımız bir mesaj veren çocuklarımızı kutluyorum" dedi. 

 

Etkinlik sonunda Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, tiyatro gösterisi gerçekleştiren öğrencilere plaket takdim etti.