Cumhurbaşkanı Erdoğan haberimizi gördü mü?

Siyaset adamı dediğin tabanın sesisini duyar...

 

Gophaber'de iki gün önce "Ak Parti'de bir çok yerde olduğu gibi Gaziosmanpaşa'da da  İlçe Başkanı Serkan Acar ve yöneticler haftalık olağan toplantılarını evlerden internet üzerinden bağlanarak görüntülü olarak sürüdürüyor. Salon çalışması devam ediyor.

 

Toplantılarda alınan kararlar, sahaya yansıyan bir eylem veya çalışma partinin yayın organlarında görülmüyor.

 

İktidar partisinden beklenen sahada esnafa, vatandaşlara moral verme ve destek olma çalışmasının görülmeyişi dikkat çekiyor." Şeklinde eleştirisel bir haber yayınladık.

 

Bu haberi yanlış anlayıp, yorumlayanlar Ak Parti'ye saldırı olarak algıladı. Oysa ki haberden ders çıkartıp, onların iyiliğine yapılmış bir haber olduğunu anlayamadı!

 

Bizim haberlerimiz bir şekilde yerine ulaşıyor olsa gerek!

Cumhurbaşkanı Erdoğan haberimizden iki gün sonra, haberimize paralel bir açıklamada bulunarak teşkilatı sahaya davet etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ilk kez haberimiz paralelinde açıklama yapmıyor. Daha önce de buna benzer denk gelme durumları mevcut.

 

Haberlerimiz üst yönetimler tarafından tabanın ne dediğini, düşündüğünü öğrenme amacıyla özellikle Gophaber yayın organımızın takip edildiği kanaati hakim.

 

Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, telekonferans yöntemiyle AK Parti İstanbul İl Teşkilatı Toplantısına katıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Hiçbir zaman milletimize sadece seçimden seçime giden bir parti olmadık. Unutmayınız siyaset girmekle talip olduğumuz tek şey milletimizin hizmetkarlığıdır. Bunun için hemen yarından tezi yok, yeni bir gönül seferberliği başlatıyoruz. Sokağa çıkma kısıtlaması günlerinde telefonla ulaşarak, çarşambadan itibaren de bizzat sahaya inerek, milletimize gidecek kendimizi anlatacak onun da derdini dinleyeceğiz." dedi.