Cumhurbaşkanı Erdoğan ile aynı şeyi görüyoruz...

Gophaber editörümüz Ali Şükrü Kara, seçim sonrası siyasi partileri değerlendirmiş, Ak Parti içinde değerlendirmede bulunmuştu.

 

Editörümüz Kara, Ak Parti için şunları kaleme almıştı: " Ak Parti teşkilatları seçimlere sıkıntılı girdi. Bir çok yerde kongrelerini yeni yaptılar. Yöneticiler sahaya, seçmene ve partiye alışana kadar seçimler geldi geçti.  Telefonlara bakmayan, insanlara, mesajlara dönmeyen, millete randevu vermeyen teşkilatlar oldu. Samimiyet eksikti…"

 

Bugün İl Başkanları toplantısında konuşan Ak Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan aynı noktaya temas etti.

 

Vatandaşların tevazu aradığını söyleyen Erdoğan, "Biz tevazumuzu kaybettiysek, puan kaybına da açık net kaybımız olmuştur. En güçlü olduğumuz yerlerde puan kaybettiysek bunu kendimize soracağız" ifadelerini kullanarak AKP'li yöneticilerden özeleştiri yapmalarını istedi.

Erdoğan konuya ilişkin olarak, "Raporlara bakınca bazı eleştiriler var ki çok önemli. Vatandaşlar tevazu arıyor. Gönüllere girmiyorsak, vatandaşa tepeden bakıyorsak, kusura bakmayın bu millet şamar oğlanı değil. Bir oy verir, iki oy verir kenara koyar" ifadelerini kullandı.