Cumhurbaşkanı Erdoğan Gaziosmanpaşa'da

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul'u Gaziosmanpaşalıların iyi bildiğini ifade ederek, ilçenin 60-70 yıl önce Eyüp ile Çatalca arasında kalmış, kıraç bir yer olduğunu ve o dönemde "Taşlıtarla" denildiğini anlattı.

Vezneciler'den "Taşlıtarla" diyerek minibüslerin kalktığını ifade eden Erdoğan, "Taşlıtarla denen bu kıraç topraklardan bugün ki  Gaziosmanpaşa'ya geldik. Geçmişte çarpık yapılaşmayla karşılaşan buralar, bugün altyapısıyla muntazam mahallelere dönüştü. Bugün açılışını yapacağımız yüzme havuzu, okullar, parklar Gaziosmanpaşa'yı geleceğe hazırlayan önemli yatırımlardır. Açılışını yaptığımız 528 trilyon lira tutarındaki bu yatırımların Gaziosmanpaşalılara hayırlı olmasını Allah'tan temenni ediyorum. Bu yatırımların Gaziosmanpaşa'ya kazandırılmasında emeği geçen Bakanlıklarımızı, Büyükşehir Belediyemizi, Gaziosmanpaşa İlçe Belediyemizi ve özel sektör kuruluşlarımızı huzurunuzda tebrik ediyorum" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Gaziosmanpaşalı Süleyman Soylu'nun da Trabzon'da bulunduğunu ve oradan selamı olduğunu söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ülke gündemi ile ilgili olarak şu ifadeleri kullandı:

"Televizyonları izliyoruz. Kendi ülkesinin Cumhurbaşkanına karşı Avrupa'da terör örgütleri pankartlarla, resmin yanı başına silah koyuyor. Neresi burası? İsviçre. Neresi burası? Hollanda. Neresi burası? Belçika. Neresi burası? Almanya. Bunları da söylediğimiz zaman beyefendiler rahatsız oluyor. Rahatsız olmayın. Siz bizi üzüyor musunuz? Üzüleceksiniz ve daha bu işin başı. Şimdi ben diyorum ki 16 Nisan'da lider ülke Türkiye için evet mi? Güçlü ülke Türkiye için evet mi? Büyük Türkiye için evet mi? Allah sizlerden razı olsun. Öyleyse kaç günümüz kaldı? Durmak yok, kapı kapı dolaşacağız değil mi? Hele hele hanımlar, sizin işiniz çok önemli. Kapıları çalacaksınız. Tamam? 18 Maddeyi kendilerine anlatacaksınız."