Cüneyt Atıyor Beşyüzevler Kazanıyor

Maçtan önce Beşyüzevlerspor Başkanı Mustafa Koral ve yöneticiler soyunma odasına inerek teknik heyet ve futbolculara başarılar diledi.


Büyük şehir belediye Stadı’nda oynanan maç tam bir taktik savaşına sahne olurken her iki takımda 90 dakika boyunca sert ve mücadeleci bir oyun ortaya koydu.


Maça ilk dakikalardan itibaren ağırlığını koyan ev sahibi Beşyüzevlerspor orta sahada üstünlüğü eline geçirerek oyunu rakip sahaya yıktı Ancak Konuk ekip Arnavutköyspor ani kontrataklarla etkili olmaya çalıştı. lk yarıda her iki takımda öne geçme fırsatlarını değerlendiremeyince. 0-0 sona erdi.


İkinci yarıya hızlı başlayan taraf konuk ekip Arnavutköyspor oldu. Ancak maçın ilerleyen dakikalarında Beşyüzevlerspor dengeyi kurarak daha sonra maçta üstünlüğü ele geçirdi.
Karşılaşmanın tek golü 80. dakikada geldi. Bu dakikada Ozanın kaleciden dönen topunu iyi takip eden Cüneyt fırsatçılığını konuşturarak bu haftada takımının galibiyet golünü attı.1-0 86 . dakikada kaptan Cem kırmızı kart gördü. İkinci yarıda hem savunmada hem de hücumda doğru bir planla oynayan Tugay Uzyüreğin talebeleri Beşyüzevlerspor oyunun her iki yönünü de doğru oynayarak kendisi için kritik sayılabilecek karşılaşmayı 1-0 kazanmasını bildi.


Bu sonuç’un ardından Beşyüzevlerspor puanını 30’a çıkarırken Arnavutköyspor ise 23 puanda kaldı. Haftaya Beşyüzevlerspor Dolayoba deplasmanına giderken Arnavutköyspor ise Ortaköy’ü konuk edecek.

Haber: Erol Eftekin - Fotograflar Nazmi Alkış