Dadaylılılar’dan Sosyal Duyarlılık

Merkezi İstanbul  Eyüp Yeşilpınar’da bulunan ve Başkanlığını Hikmet ŞAHİN’in  yaptığı derneğin Gençlik Kolları, Murat KARA ve Fatih ÇETİN  önderliğinde Ramazan ayı  için  ihtiyaç sahibi olanlara sosyal yardımlarla destek olmaya devam ediyor. Bu kapsamda  İstanbul  ve Kastamonu’ da yaşayan dar gelirli ailelere Ramazan Erzak Kumanyası yardımı yapmak için 60 kişilik gençlik gurubu  etkin bir çalışma gerçekleştirmişlerdir.

Çalışmaları ile göze çarpan Daday Derneği Gençleri;  gerçekleştirdikleri bu yardımlar ile çevrelerindeki gençlere de esin kaynağı olmaktadır.  Gençler ihtiyaç sahibi olanlara yaptıkları gıda yardımları sonrasında, yardımlaşmanın verdiği huzuru yaşamanın gururunu tatmışlardır.

Daday Derneği Gençlik Kolları bu çalışmalarında İstanbul da 60 aileye, Kastamonu ve ilçelerinde  40 aileye Ramazan erzak kolisi yardımında bulunmuşlardır.

Daday Derneği Yönetimi ve Daday Derneği Gençlik Kolları; “bu yardım çalışmasına erzak olarak destek sağlayan başta  değerli iş adamımız Mehmet REİS olmak üzere, Eyüp belediyesi meclis üyesi  Hüseyin SEVİM’e, Tespo Bölge müdürü İsmail  SELALMAZ’a, gençlere her  fırsatta destek olan Daday Derneği  Yönetimine ve Dadaylı iş adamlarımıza, Kastamonu’nun İstanbul’daki sesi  İstamonu gazetesi yöneticilerine maddi ve manevi  desteklerin dolayı teşekkür ederiz” ifadelerinde bulundular.