Devlet Bahçeli Twitter'dan Açıkladı...

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin Twitter'dan yaptığı paylaşımlar şöyle oldu:

- Herkes fikrine, ideolojisine, zihni çevresine uygun yorumlarla 1 Kasım’ı masaya yatırıyor.Ama asıl masada kalanın Türkiye olduğu görülmüyor.

- Kronik MHP hasımları hemen başını kaldırıyor. Bunların sicillerini kurcalasak hepsinde farklı ton ve renklerde Türk düşmanlığı çıkar.

- BOP’a evet desem, küresel ablukaya ses çıkarmasaydım benden iyisi olmazdı. Harama göz yumsam, hıyanete göz kırpsaydım baş tacı edilirdim.

- Ya da çözülme dediklerinde durmayın daha da çözün, bölün, Türklüğü yok edin, Türkiye’yi parçalayın deseydim el üstünde tutulurdum.

- Hatırlatırım ki;inandıklarımdan hiç taviz vermedim.Eğilmedim, bükülmedim, eyyamcılığa, entrikacılara, saray dalkavuklarına eyvallah etmedim.

- Kim ne söylerse söylesin, ilkelerime sonuna kadar bağlıyım; bize umut bağlamış mazlum milyonlara hem vefa, hem gönül borcumun farkındayım.

- Biz oranlarda değil onurlu ve omurgalı yüreklerde saklıyız.Kuşatma zalim olsa da, onu yaracak Ülkücü duruş, tarihi dokunuş damarlarımızdadır.

- Bu damar rüşvet, zillet, hezimet damarı değil; ahlakın, aidiyet şuurunun, bozkurt gibi kalkışın ve Türklüğün zafer müjdesinin eseridir.

- Şahsen Milliyetçi-Ülkücü iradenin tertemiz vicdan ve iradesine güvenir, ondan başkasını tanımam, takmam, hiç arkama da dönüp bakmam.

- Türk milletinin yoluna baş koydum. Baş vermem, geri adım atmam. Duvarlar dikilse de karşıma aşarım, hendekler kazılsa da önüme geçerim.

- Bugün olsa, yine olsa, PKK’nın 10 maddesine evet diyenlerin tüm tezgah ve oyunlarına yine hayır derim, demeye de devam edeceğim.

- Kıvançla söylüyorum, karanlık kampanyalara rağmen üç hilale oy veren 5,5 milyonu aşkın milli ve yiğit kardeşe sahibim ve iftihar ediyorum.