EĞİTİMCİLERDEN KIZILAY’A KAN BAĞIŞI

Gaziosmanpaşa İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Türk Kızılay Gaziosmanpaşa Şubesi ile işbirliği yaparak ilçe meydanında iftar sonrası Kan Bağışı Kampanyası düzenledi.  Yoğun bir katılımın olduğu kan bağış kampanyasına ilçe milli eğitim müdür, şube müdürleri, okul müdürleri, öğretmenler ve personel kan bağışında bulundular.

 

Kan bağışı ile ilgili duyarlılığı artırmak amacıyla Kızılay Kan Merkezi ile birlikte yürütülen kampanya açılışına Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, Türk Kızılay Genel Başkan V. İsmail Hakkı Turunç, Türk Kızılay Genel Sekreter Yrd. Murat Ellialtı, Gaziosmanpaşa İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Uzantı, Türk Kızılay Gaziosmanpaşa Şube Başkanı İsmail Yamak, okul müdürleri, şube müdürleri ve öğretmenler katıldılar.

 

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, kendisinin de bir Kızılaycı olduğunu ifade ederek, her zaman Kızılay'ın yanında olduklarını ifade etti. Kan veren eğitimcilerle sohbet eden Başkan Usta, Gaziosmanpaşa Kızılay Şubesi'nin de gönüllük esası ile iyi çalışmalarda bulunduğunu belirtti.

 

Türk Kızılay Genel Başkan Vekili İsmail Hakkı Turunç ise uzun süre kaldığı alanda eğitimcilerle sohbette bulundu. Gophaber'in bazı sorularını cevaplayan Turunç, bu süreçte 6 milyon kişiye Türk Kızılay tarafından yardım yapıldığını belirterek, "Biz verdikçe milletimiz de bize destek oluyor. İyilik katlanarak büyüyor." Dedi.

 

Gaziosmanpaşa İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Uzantı, kan bağışı konusunda toplumun bilinçlenmesi için bu tür çalışmaların devam etmesi gerektiğini söyleyerek, kan bağışında bulunan tüm müdür, öğretmen ve personele teşekkür etti.

 

Kan bağış kampanyası ile ilgili konuşan Türk Kızılay Gaziosmanpaşa Şube Başkanı İsmail Yamak, "Kan bağışı kampanyamıza katılarak bizleri onurlandıran Belediye Başkanımız ve Onursal Başkanınız Sayın Hasan Tahsin USTA 'ya, Türk Kızılay Genel Başkan V. Sayın İsmail Hakkı TURUNÇ'a, Genel Sekreter Yrd. Sayın Murat ELLİALTI''ya şükranlarımızı sunuyoruz. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz ile ortaklaşa gerçekleşen kampanyamıza katılarak kan bağışında bulunan İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Yusuf UZANTI'ya, okul müdürlerimize, öğretmenlerimize ve vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz." Dedi.