Eğitimde Kalite Toplantısı Havuzbaşı Atilla Baykal İlkokulu’nda

Toplantıda eğitimde kalitenin artması ve ilçenin daha iyi bir seviyeye gelmesi hedefiyle atılabilecek adımlar hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, ilçenin eğitimde kalitenin artması ve ilçenin daha iyi bir seviyeye gelmesi için çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor. Başkan Usta bu amaçla Kaymakam Yaşar Karadeniz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Bekir Servet Bakırcı ve Belediye Başkan Yardımcısı Ali Çağrıcı ile birlikte Havuzbaşı Atilla Baykal İlkokulu’nun öğretmen ve idarecileriyle biraraya geldi. Başkan Usta ile beraberindekiler bu toplantıda okullarda eğitim kalitesinin artması hedefiyle müfredattan kültürel etkinliklere kadar pek çok konuda da görüş alışverişinde bulundu.

Toplantıda konuşan Başkan Usta, “Her hafta farklı bir okulumuzda öğretmen ve idarecilerle bir araya gelerek eğitimde daha iyi noktalara gelmek hedefiyle yapılabilecekleri birlikte değerlendiriyoruz. Veli, öğretmen, öğrenci elele verip kaliteyi o şekilde arttırabiliriz. İnşallah ülkemiz bu çalışmalarla çağın ötesine geçen bir eğitim seviyesine ulaşacak” dedi.