Eksiksiz, Yüksek Yaşam Standartlarında Bir Alibeyköy

Deniz Köken'in Güzeltepe, Alibeyköy, Esentepe, Emniyettepe Mahallesi ile ilgili projeleri.

 

ALİBEYKÖY SPOR VE KÜLTÜR KOMPLEKSİ

Gençlerimizi spor ve kültürle buluşturuyoruz.

Alibeyköy Spor ve Kültür Kompleksi, gençlerin her türlü sporu yapabilecekleri ve geleceğe, sağlıklı yarınlara kavuşacakları her türlü donanıma sahip olacak.

 

ÇOBANÇEŞME ÇOCUK AKADEMİSİ VE EĞLENCE PARKI

Ahşap oyuncakçılığının merkezi olarak Osmanlı dönemi çocuklarının en mutlu olduğu yerlerden biri olan Eyüpsultan, güncel yorumlama ile çocuklar için yeni bir çekim ve mutluluk noktasına dönüştürülüyor. Masal parkı, ahşap oyuncak atölyeleri, etüd merkezi, trafik ve bisiklet parkurundan oluşan proje, çocukları eğlendirirken eğiten, ebeveynleri ise oyuncak seçimi konusunda bilinçlendiren bir işleve sahip olacak.

 

TEKNOLOJİ DENEYİMLEME YERLEŞKESİ

Teknoloji, Çok Uzakta Değil, Yanı Başımızda Olacak

Özellikle gençlerin teknoloji alanındaki gelişmelere merakını ve ilgisini biliyoruz… Yeni teknolojilerle bu alanın ilgilerini ve uzmanlarını buluşturacak Teknoloji Debeyimleme Yerleşkesi, özellikle gençler için de motive edici olacak. Bu alandaki yeniliklerin, konunun uzmanları tarafından anlatılması ve ilgililerin deneyimi de önemli bir boşluğu dolduracak.

 

ALİBEYKÖY MERKEZ MAHALLESİ PAZAR YERİ

Modern ve konforlu pazar yerleri ile vatandaşların ve pazar esnafının alışverişi kolaylaştırılacak. Erişebilirlik ve otopark sorunu yaşamadan örnek pazar yerleri halkın hizmetine sunulacak.

 

GENÇ PARK SOKAĞI

Genç Park Sokağı, zamanın her zaman genç aktığı bir merkez olacak. Kapalı ve açık etkinlik alanlarının yer aldığı proje, gençlerin kendilerini geliştirebileceği, iletişim ve etkileşimlerini arttırabileceği olanaklarla donatılacak. Parkta, sokak sanatı uygulama yüzeyleri, kültür faaliyetlerine olanak sağlayan açık kapalı mekanların yanı sıra kitap ve sanat malzemeleri dükkanları da parkta gençelerin hizmetinde olacak.

 

YEŞİL ENERJİ MERKEZİ

Yeşil Enerji Mavi Umutlar...

Çevre konusunda Türkiye'deki en kapsamlı farkındalık ve deneyimsel projelerden biri olan Yeşil Enerji Merkezi, Alibeyköy bölgesinde açılacak. Temiz enerji kaynaklarını kullanan merkezde; Türkiye'nin yenilenebilir enerji potansiyellerini gösteren interaktif bir Türkiye haritası, 3 boyutlu interaktif ekolojik kent maketi, Dünyadaki ekolojik yaşam döngüsünü tasvir eden 3 boyutlu Dünya maketi, mühendis ve mimar gruplarına yönelik yeşil binalarla ilgili detay maketleri, konferans salonu, açık ve kapalı alan atölyeleri ve sağlıklı yaşam büfesi yer alacak.

 

OSMANLI PARK SOSYAL TESİSLERİ

Osmanlı Park Sosyal Tesisleri yenilenerek daha modern ve daha kullanışlı hale getirilecek. Alibeyköylülerin ailece buluştuğu mekanlardan park, sosyal donatı alanlarıyla daha çok işlev kazanmış olacak.

 

ESENTEPE KÜLTÜR MERKEZİ

Esentepeliler kültür merkezine kavuşuyor.  Kültür merkezinde sergi salonları, kütüphane, gösteri salonu ve etkinliklerin yapılabileceği fuayeler yeralacak.

 

ESENTEPE CAMİİ

Esentepe Camii yenilenerek halkın hizmetine sunuluyor.

 

GÜZELTEPE SEMT EVİ

Güzeltepe Semt Evi, yenilenerek çok daha kapsamlı ve donanımlı hale getiriliyor. Güzeltepeli bayanların büyük ilgi göstereceği Semt Evi’nin Eyüpsultan’da uygun bölgelere yerleştirileceği belirtildi.