Emel Bilenoğlu Eyüpsultan'a Bileniyor!

Emel Bilenoğlu Eyüpsultan'ı adım adım dolaşıyor.

 

CHP Eyüpsultan Belediye Başkan Adayı Emel Bilenoğlu, Eyüpsultan'ı kazanmak için adeta bileniyor.  Bilenoğlu bu anlamda yoğun bir şekilde çalışıyor, ilçeyi karış karış geziyor. Her gün farklı noktalarda yüzlerce kişi ile bir araya gelen Bilenoğlu, çıtayı giderek yukarı taşıyor.

 

Bilindiği üzere Eyüpsultan'da başkanlık seçimleri, Ak Parti adayı Deniz Köken ve CHP adayı Emel Bilenoğlu arasında geçecek. İlçede her iki partinin oyları da birbirine yakın görülüyor. Seçimlerde iyi çalışan, toplumun katmanlarına iyi inebilen aday seçimleri kazanacak.

 

Bunun bilincinde olan Emel Bilenoğlu, Eyüpsultan'ı kazanmak için adeta bileniyor. Her gün çalışma performansını artıran, kitlelere ulaşma noktasında ekip çalışması ile ilerleyen Bilenoğlu, süreci iyi götürüyor görüntüsü var.

 

Eyüpsultan'da çeşitli STK'larda yönetici ve üyeliği bulunan Emel Bilenoğlu, Eyüpsultan için hazırladığı projeleri kamuoyu ile paylaşmaya başlıyor.

 

Emel Bilenoğlu bu anlamda büyük bir aday tanıtım programı organize ediyor.  9 Şubat 2019 Cumartesi günü saat 15:00 'da Silahtarağa Caddesi numara 2'de bulunan Grand Haliç Eyüp'te Eyüpsultanlılar ile buluşuyor.  Bu programa tüm Eyüpsultanlılar davetli.