Emel Pırlantada Özel İndirim!

Birbirinden yegâne ve eşsiz ürünleriyle Emel Pırlanta en özel anlarınızda yanınızda. Pırlantanın kadınlar için ayrı bir yeri vardır. Mücevherler kadınlara asaleti, zarafeti ve kusursuzluğu simgeler. Bazen mücevherler kendi arasında bir sevgi ve bağlılık ifadesidir. Mücevherler sadece o anda kalmaz, uzun yıllar varlığı ile hatıralarımızı canlı tutar.

Pırlantanın her rengi ayrı güzeldir. Hepsi birbirinden benzersizdir. Bazen yakut pırlantanın kırmızı taşı içimizdeki renkleri ortaya çıkaran bir detay olur. Bazen safirin verdiği dinginlik huzur verir. Emel pırlanta tüm renkleri koleksiyonunda ustalıkla sergiliyor. Değerli taşların verdiği benzersiz güvenle taşıdığınız kolye veya pırlanta küpelerle adeta ışıldayacaksınız.

Özellikle düğün, nişan ya da söz zamanlarında tercih edilen, genelde pırlanta kolye, küpe ve bilekliklerden oluşan setler sektördeki en uygun fiyat garantisiyle Emel Pırlanta ile kapınıza kadar geliyor. Pırlanta seçmek aceleye gelmez. Özellikle en acele kararların verilmesi gereken zamanlardan olan düğün zamanlarında pırlanta seçmeyi son zamana sıkıştırmayın. Bütün kriterlere bakarak karar verin. Sertifikalı pırlanta ile pırlantanızın değerini korumak için Emel Pırlanta ile tanışın. Güler yüzlü hizmet anlayışı ve kolay ulaşılabilir yerlerde konumlanmış mağazaları ile Emel Pırlanta her zaman ilk tercihiniz olacak. İnternet alışverişlerinden vazgeçmeyenlerdenseniz de online ticaret platformu sayesinde güvenle alışverişinizi yapabilirsiniz. %100 güvenli ödeme sistemi, ücretsiz teslimat ve 2 yıl garanti veriyoruz. Sertifikalı ve sigortalı ürünleriyle güvenli alışverişin keyfini çıkarın.

Eşsiz mücevherler sadece kadınların değil erkeklerin de zevkine ve tarzına göre tasarlanıyor. Erkekler için de hiçbir yerde olmayan geniş ürün skalası ile diğerlerinden ayrılıyoruz. Türkiye’de lider konumda bulunan firma her zaman kendini geliştirerek yeni tasarımlar üretiyor. 1989 yılından beri pırlanta, Emel Pırlanta farkıyla şekilleniyor.