Emine Sabit Büyükbayrak Ortaokulu Tübitak 4006 Bilim Fuarı Açıldı.

Gaziosmanpaşa Emine Sabit Büyükbayrak Ortaokulu'nda düzenlenen programa,  İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Uzantı, İlçe Şube Müdürü Resul Delen, Okul Müdürü Mehmet Çelik, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

 

Okul öğretmenlerinden Burcu Diler'in proje koordinatörlüğünü yaptığı TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı'nda öğrenciler, bilimsel veriler ve çalışmalar ışığında hazırladıkları projeleri sergilediler. Oluşturulan projeler katılımcılardan büyük beğeni topladı.

 

İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Uzantı, projeleri tek tek inceleyerek öğrencilerle projeler hakkında fikir alışverişinde bulundu. Müdür Uzantı, öğrencilere geleceğe dair bazı önerilerde de bulunarak, "Başarılı olmak için öncelikle bir hedef belirlememiz lazım. İleride ne olmak istediğimiz yönünde bir kararımız olmalı.  Belki pilot olmak isteriz ama olamazsakta mutlaka başka önemli bir göreve geliriz. Ama hedefimiz doğrultusunda çalışmayı da ihmal etmemeliyiz. 

Bu projeler, çocuklarımızın sosyal ve akademik yönden geleceğe hazırlanmasında önemlidir. TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı'nın hazırlanmasında emeği geçen okul idarecilerimiz, öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ediyorum." Şeklinde konuştu.