En Güzel Eşarp Modelleri

Model, özel tasarım ve çeşitli renklerle üretilen eşarp özellikle tesettürlü bayanların vazgeçilmezleri arasında yer alır.

 

Eşarplar farklı kumaşlardan yapılmaktadır. Herkesin zevkine hitap eden desenli, düz, sifon ve ipekli eşarplar vardır. Günümüzde en fazla tercih edilen eşarp modeli twill eşarptır. Giyim kuşama düşkün olan her bayanın kombilerine uygun bir eşarp mutlaka vardır. Şık bir eşarp sayesinde daha güzel görünmek mümkündür. Ayrıca eşarpların modası geçmediği için istediğiniz desen ve rengi uzun bir süre kullanabilirsiniz.


Giyiminize Yakışacak Eşarp Çeşitleri

Kullanacağınız eşarbın pardösü ve giydiğiniz elbiseye uyum sağlaması dikkat edilecek en önemli noktadır. Renk ve desen dışında kumaşın türü de önemli bir unsurdur. Doğru bir tercih yapmak için eşarp çeşitlerini bilmenizde fayda vardır. En sık tercih edilen eşarp çeşidi olan twill hem kalın hem de fıtilli kumaşlardan yapılan ve kaymayan türdür. Sura eşarp %100 saf ipekten yapılan, yumuşak ve parlak kumaştan elde edilen daha canlı desenlere sahip olan bir eşarp çeşididir. Sizde eşarp modellerini https://www.cloche.com.tr/esarp-modelleri  adresinden inceleyerek en şık modele sahip olabilirsiniz.