En İyi Kakao Tozu Fiyatları www.mabelcikolata.com'da!

Kakao Tozu

Siyah altın olarak da bilinen kakao tozu sağlığa yararları ile şaşırtıyor. Ancak sadece doğal kakao tozlarında bulunan flavonol bu değeri sağlıyor. Güçlü bir antioksidan olan flavonol doğal kakao tozlarında bol miktarda bulunuyor. Yediğiniz çikolataların şifalı olup olmadığını da flavonol miktarı belirliyor.

 

Sağlıklı ve doğal kakao tozlarını tüm özel tariflerinizde kullanabilirsiniz. Ancak sağlıklı sonuçlar elde etmek için tamamen katkısız üretilen doğal olan kakao tozlarını tercih etmek önemli. Doğal ve katkısız toz kakao nereden bulunur diye merak edenler için işin ustası olan yetmiş yıllık Mabel’i tavsiye edebiliriz. 50 gr, 100 gr ya da 1 kiloluk kakao toz çeşitlerini Mabel’in online mağazasında bulabilirsiniz. Çikolata kalite ve benzersiz lezzet arıyorsanız Mabel Çikolata çeşitlerine de göz atmalısınız.

 

Kakao Tozu Fiyat

Ham kakao tozları her yerde bulunmaz. Piyasada bulunan kakao tozları endüstriyeldir. Ham kakao tozları doğal ve işlem görmemiştir. Fiyat olarak uygun fiyatlı ve güvenilir ham kakao tozlarını Mabel’den sipariş edebilirsiniz. Mabel kakao tozu fiyat avantajlarıyla doğal ürünleri ekonomik şekilde almanızı sağlıyor.

 

Kiloluk kakao tercih ederek daha ekonomik seçim yapabilirsiniz. Mabel toz kakao tamamen doğal ve katkısızdır. Kakao ağaçlarından toplanan çekirdeklerin öğütülmesiyle elde ediliyor. Geçmişten günümüze her zaman insan sağlığına ve lezzete önem veren Mabel, çikolatalarının yanı sıra kakao tozlarında da en iyiyi elde etmenize imkan veriyor.

Ham kakao ve endüstriyel kakao tamamen farklıdır. Kakao tozların siyah altın değerini katan şey sadece ham kakaoda bulunur. İşlem görmemiş ham kakao almak için Mabel’e her zaman güvenebilirsiniz. Sağlıklı ve özel lezzetiyle Mabel toz kakao mutfağınızın en özel misafirlerinden biri olabilir.

 

Kakaodaki antioksidan özellikle sayesinde lezzetli ve sağlığınıza faydalı pastalar yapabilirsiniz. Endüstriyel toz kakao yerine doğal ham kakao tozlarını tercih ederek kakaonun sihirli etkisini tariflerinize katabilirsiniz. Diyet yapanlar için de doğal kakao tozları da düşük kalorili tatlılar yapma olanağı sunuyor.

 

En İyi Kakao Tozu Fiyatları

Kakao yani ham kakao çekirdeklerin doğal yollarla dönüştürülmesiyle elde edilir. Isıl işlem görmez ve kimyasal katkı maddeleri içermez. Endüstriyel kakao tozları ise işlenmiş yan katkı maddeleri eklenerek işlemden geçirilmiş kakaonun tozudur.

 

Topaklaşmayı önleyici kimyasal maddeler, şeker ve diğer katkı maddelerinin ısıl işlemden geçmesi kakao tozlarının doğallığını bozar. Lezzet olarak da koku olarak da kakao üstün kalitesini gösterir.

 

Mabel’den toz kakao aldığınızda eşsiz kokusundan ham kakao olduğunu ilk anda anlarsınız. Mabel ham kakaoyu dilediğiniz gibi tüketebilirsiniz. Sağlıklı pastalar ve özel tarifler hazırlayabilir, tüm aile için doğal ve şifalı gerçek kakao farkıyla sağlıklı tatlı tariflerinde kullanabilirsiniz. Ayrıca doğal kakao tozları sütle karıştırılarak da içilebiliyor. Mabel’in https://www.mabelcikolata.com/kategori/kakao-tozu adresindeki online mağazasından doğal kakao tozlarını ve daha fazlasını güvenle alabilir. Mutfağınızda benzersiz bir kakao esintisi ile harika tatlılar yapabilirsiniz.