Erbil ÖZTÜRK Yenidoğan Mahalle Muhtar Adayı Oldu.

Erbil Öztürk Yenidoğan Mahalle Muhtarlığı'nı Kazanmak İçin Yola Çıktı.

 

Gaziosmanpaşa Yenidoğan Mahallesi Muhtar Adayı Erbil Öztürk, seçim çalışmalarına geçtiğimiz seçimler bittikten hemen sonra başladı. Bu süreçte önemli bir yol alan Erbil'e mahallede büyük destek var. Öztürk, yıllardır çeşitli şekilde hizmet vermeye çalıştığı mahalle halkına, bu kez muhtar olarak hizmete devam etmek istediğini ifade etti.söyledi.

 

1964 Ardahan doğumlu olan Erbil, 1981 yılından beri Yenidoğan Mahallesi'nde ikamet ediyor. 37 yıldır Yenidoğan'da esnaflık yapan Erbil, bugüne kadar mahallenin tüm sorunları ile ilgilenmmiş, mahalle ve bölge adına yapılan tüm programlara katılmış, mahalleye duyarlı bir isim. Listesinde bulunan azaları ise mahallenin kanaat önderlerinden ve mahalleyi yakından tanıyan isimler.

 

Erbil Öztürk, Kadri Yörükoğlu Lisesi Okul Aile Birliği Denetleme Kurul Başkanlığı, Karate-Do Dernek Yönetim Kurulu Üyeliği, Merkezi Engelli Çocuklar Dernek Üyeliği gibi bir çok STK'da görevlerde bulundu.

 

İki dönemdir Yenidoğan Mahalle Muhtarlığı'nı yapan mahallenin eski muhtarı Mehmet Ali Sızan ise, Erbil Öztürk'ün mahallede sevilen ve yardımsever bir isim olduğunu, muharlık görevinide çok iyi yapacağını ifade ederek kendisine destek verdiğini söyledi.