Erdoğan: “Şu Anda Değişim Zilleri Tüm Gücüyle Çalıyor“

AK Parti Genel Başkanı  Recep Tayyip Erdoğan, il başkanları ile 1 Temmuz'da bir araya geldi.

Ak Parti Genel Başkanı Erdoğan, "Bu sürecin etkisiyle bazı teşkilatlarımızda 'metal yorgunluğu' emareleri gördüğümüz bir gerçektir.  Belde, ilçe ve il teşkilatlarımızda 'yorgunluk, atalet, çözülme' işaretleri gördüğümüz arkadaşlarımızın daha dinamik, üretken, gayretli, vizyoner arkadaşlarımızla nöbet değişimi yapmalarını arzu ediyoruz. Başarılı teşkilatlarımızdaki arkadaşlarımız elbette görevlerine devam edecekler ama genel olarak teşkilatlarımızda kapsamlı bir değişimin şart olduğunu sanıyorum. Dünkü MKYK toplantımızda kongre takvimini büyük ölçüde netleştirdik." Şeklinde  konuştu.

"Şu anda da değişim zilleri tüm gücüyle çalıyor"

Erdoğan, konuşmasında şunları kaydetti: "AK Parti diğer partilerden farklı olarak kendisini sürekli değiştirmeyi, ileriye taşımayı başarabilen tek partidir. Şu anda da değişim zilleri tüm gücüyle çalıyor. Bize düşen görev, bu çağrıya kulak vermek ve gereğini de yerine getirmektir. Teşkilatlarımızdaki arkadaşlarımızdan kongre takvimine bu gözle bakmalarını, partimizi geleceğe hazırlayacak yapıyı süratle kurmalarını bekliyorum."

Bu arada ilk etapta 60 il başkanının değişeceği ardından, ardından ilçe başkanlarının yüzde 50'den fazlasının değişip kongreye öyle gidileceği konuşuluyor.