Erhan Erol ile Ülkede Gündem

Deva Partisi İstanbul İl Başkanı Erhan Erol, Mavi Karadeniz TV'de moderatörlüğünü Ali Şükrü Kara'nın yaptığı Ülkede Gündem Programında Deva Partisi ve ülke gündemini değerlendirdi.

 

Teşkilat ile ilgili konuşan Başkan Erol, "İstanbul'da ilçe yönetimlerimiz hazır. Şu anda kongreleri tamamlıyoruz. Mayıs ayına kadar ilçe kongrelerimiz bitecek. Mayıs ayından sonra il kongre sürecimiz başlayacak" dedi.

 

Başkan Erol, İstanbul'un en büyük sorununu deprem olarak tanımladı.

 

Ak Parti'de son dönemde yolunda gitmeyen işlerin olduğunu, liyaka önem verilmediğinden dolayı siyasete ara verdiğini belirten Başkan Erol, Ali Babacan'ın geçmişteki başarlıları ve siyaset analyışından dolayı tekrar siyasete döndüğünü ifade etti. Deva Partisi'nde insan ayrımı olmadığını belirten Başkan Erol, insan tanımını 'İyi İnsan' ve 'Kötü İnsan' olarak tanımladı.

 

Siyaset dilinin son dönemde çirkin bir hal aldığını belirten Başkan Erol, Ali Babacan'ın bu çirkin dili kullmayarak, naif bir yaklaşımla siyaset yaptığını söyledi.  Deva Partisi ve Ali Babacacan'ın temel çözüm felsefesinin hukuk, adalet, şeffaflık ve güven.olduğunu ifade etti.

 

Mülteciler ve Suriyeliler ile ilgili geriye dönüşü ile ilgili BM ve geldikleri ülkeler ile görüşerek çözüm aranacağını ifade etti.

 

İttifaklarla ilgili görüşmelerin olduğunu, son kararrın seçim arefesinde verilecğeini belirten Başkan Erol, Cumhurbaşkanı adayı olarak Deva Partisi'nin adayının Ali Babacan olduğunu belirtti.