Erhan Erol'un yanında kimler yer alacak?

Erhan Erol Gaziosmanpaşa'da kimlerle yol yürüyecek.

 

Gaziosmanpaşa eski Belediye Başkanı Erhan Erol geçtiğimiz hafta süpriz bir şekilde Deva Partisi İstanbul İl Başkanlığı'na atandı. Erhan Erol'u tekrardan siyasete iten sebepler nelerdi? Bunlar ilerleyen günlerde elbette cevap bulur.

 

Bu arada Erhan Erol'un Deva Partisi İstanbul İl Başkanlığı'na atanmasından sonra gözler, daha önce beraber çalıştığı ve siyasette dinlenme dönemi veya emeklilik dönemi geçiren  eski ekip arkadaşlarına çevrildi.

 

Erhan Erol döneminin bürokrat başkan yardımcılarından ikisi daha önce emekli oldu. Son olarak üçüncü bürokrat başkan yardımcısının da yeni emeklilik dilekçesi vermesi, bu sürece denk gelmesi açısından ilginç. Bir bürokrat başkan yardımcısı da özel sektörde çalışmaya devam ediyor.

 

Bu arada siyasi başkan yardımcıları da sessizliğini koruyor. Ulaşmaya çalıştığımız bir çok eski başkan yardımcısı kendisini dışa kapatmış, ulaşılmaz durumda! Karar aşamasında olan olabilir.

 

Gaziosmanpaşa'da bir kafe de karşılaştığımız eski iki başkan yardımcısı bu işin içinde olmadıklarını ifade etti.

 

Ulaştığımız eski bir başkan yardımcısı ise dürütçe, Erhan Erol ile yıllardır dostluğu olduğunu, siyasetten ziyade Erhan Erol'u bu süreçte yalnız bırakmak istemediğini ifade etti.

 

Yalnız şöyle bir durum var: Herkes birbirini yoklamıyor değil.

Ayrıca Erhan Erol dönemi eski meclis üyeleri de meydanlarda görülmeye başlandı. Erhan Erol ile yol yürüyecek eski meclis üyeleri de bekle gör yapıp sessizliğini koruyor. Elbette iş dünyasından da birileri olacak!

 

Ak Parti'de üst perdeden istifa ederek Deva Partisi'ne geçen Erhan Erol'dan sonra, alt perdelerde geçişlerin daha kolay ve hızlanması bekleniyor. Geçişte çıtayı yükselten Erhan Erol'dan sonra başka partilere geçen Ak Parti'liler, eskisi kadar tepki çekmeyecek gibi görülüyor.