Erkan Kaya Siirtliler ile buluştu

Millet İttifakı Gaziosmanpaşa Belediye Başkan Adayı Erkan KAYA, Millet İttifakı Gaziosmanpaşa Belediye Meclis Üyesi Adayı Av. Musa ARGUN tarafından tertip edilen Siirtliler ile buluşma ve tanışma yemeğinde Siirt ve Kazımkarabekir Mahallesi'nin önde gelen insanları ile bir araya geldi.

 

Millet İttifakı Gaziosmanpaşa Belediye Başkan Adayı Erkan KAYA konuşmasında "Bölgemizin ve mahallemizin sorunlarını tek tek tespit ettik ve Allah kısmet ederse 1 Nisan'dan sonra bunların çözümü için çalışacağız’ dedi.  Yine konuşmasında meclis listesinde  Av. Musa ARGUN, Abdulhafız AYDIN ve Mehmet ÇEÇEN olmak üzere 3 tane Siirtli arkadaşımızın yer aldığını hatırlattı.

Organizasyonu düzenleyen Millet İttifakı Gaziosmanpaşa Belediye Meclis Üyesi Adayı Av. Musa ARGUN ise yaptığı konuşmasında "Yerel seçimi kazandıktan sonra İnşallah 1 Nisan'dan sonra hem mahallemizin hem de ilçemizin sorunlarının çözümü için var gücümüzle çalışacağız" dedi. 

Yemeğeİyi Parti İlçe Başkanı Harun ÇAPUR, CHP İlçe Başkanı Binali DAĞDEVİREN, Kontenjan Adayları Abdulhafız AYDIN ve Mehmet ÇEÇEN ile Mahallenin Muhtar Adayları ve birçok STK başkan ve yöneticileri katıldı.

 

Millet İttifakı Gaziosmanpaşa Belediye Başkan Adayı Erkan KAYA ve Meclis Üyesi Adayı Av. Musa ARGUN’un yoğun ilgi gördüğü gecede, yemeğe katılan misafirler hem Erkan KAYA'ya hem de Av. Musa ARGUN'a destek sözü verdiler.