Eroğlu: “Yeni stad bitmeden eski stad yıkılmayacaktır“

Gaziosmanpaşa Belediyesi  spor tesis projelerini Gaziosmanpaşa spor kulüplerine tanıttı. 

Gaziosmanpaşa Belediyesi’nin düzenlediği tanıtım toplantısına Gaziosmanpaşa Amatör Spor Kulüpleri Birliği’nin tamamı katılım sağladı. 

Belediye binasında yapılan toplantıya, belediye başkan yardımcılar Zekeriya Eroğlu, Ali Çağırcı,  Gaziosmanpaşa amatör kulüpler birliği başkanı Murat Yılmazer ve spor kulüplerinin temsilcileri katıldı. 

Belediye başkan yardımcısı Zekeriya Eroğlu sözlerine başlarken “öncelikle bu toplantımıza iştirak eden tüm spor kulüp başkanlarımıza ve değerli yöneticilerine teşekkür ederim” dedi.

Eroğlu  şöyle devam etti: “Son günlerde asılsız iddialar ortaya atılıyor. Gaziosmanpaşa stadı yıkılıp yerine rezidanslar yapılacak diye… Öncelikle herkes şunu iyi bilsin ki, böyle bir şey yok. Projelerimiz şimdi izliyeceğiniz slaytta gösterilecek olan tüm yatırımlar kesinlikle hayata geçirilecektir. 

Gaziosmanpaşa stadının yeri yıkılıp  semt meydanı ve zeminli otopark olup, içinde 1 olimpik havuz, 1 eğitim havuzu, 1 kapalı basketbol salonu, 1 bowling salonu,  1 fitnes salonu,  2 adet çok amaçlı salon ve derslik olacak.  Aynı zamanda tüm spor kulüplerimiz için her bir spor kulübümüze ofisler tahsis edilecektir. 

Gaziosmanpaşa Stadyumu ve zemin altı otopark, 45 bin metrekare alanda inşa edilecek ve 5 bin kişi kapasiteli  UEFA  standartlarında olacak. Gaziosmanpaşa stadyumu bitmeden  Gaziosmanpaşa stadı yıkılmayacaktır.” Diyerek sözlerini noktaladı.