Esnaf Meral Akşener'e Dert Yandı

Meral Akşener Gaziosmanpaşa'da aldığı cevaplar kötü, düştü oldu!

 

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, yoğun bir katılımla Gaziosmanpaşa'da esnaf ziyareti yaptı. Esnaf Ziyaretine İl Başkanı Buğra Kavuncu, Milletvekilleri, İyi Parti Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Harun Çapur, CHP Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Hakan Bahçetepe'de eşlik ettiler.

İşler Nasıl?

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, ziyaret ettiği esnaflara "işler nasıl?" Diye sordu.

Meral Akşener hangi esnafa girdi ise "kötü, düştü" cevabını aldı. Bazı esnaflarda "iyi diyen oldu mu?" Diye Meral Akşener'e sordu.

Sokakta karşılaştığı bazı vatandaşlarla konuşan Akşener, borçlarını, kiralarını ödeyemeyen; icralık duruma düşmüş vatandaşlarla karşılaştı.

Meral Akşener, ülkeyi yönetenlerin esnafı ve vatandaşların halini düşünmediğini ifade etti. Akşener'in Gaziosmanpaşa ziyaretini vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Teşekkürler Gaziosmnapaşa İyi Parti Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Harun Çapur, Genle Başkan Meral Akşener ziyareti sonrası kısa bir açıklama yaparak; "Bugün millet sevdalısı ve halkının derdini dinlemek için ilçe, ilçe gezen İYİ’lerin cesur yürekli lideri Sayın MERAL AKŞENER, Gaziosmanpaşa esnafının dertlerini dinledi. Hoş geldiniz Sayın Genel Başkanım. Bizleri bu güzel günde yalnız bırakmayan CHP İlçe Başkanı Sayın Hakan BAHÇETEPE ve yönetim kurulu üyelerine yürekten teşekkür ediyorum. Muhteşem kalabalık için binlerce teşekkür Gaziosmnapaşa..."  Şeklinde konuştu.