Esnaf Odası Erkan Kaya ile 'devam' dedi.

Esnaf Odası'nda Başkan Erkan KAYA Güven Tazeledi.

 

Gaziosmanpaşa Küçükköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası, Gopark Grand Salon'da Olağan Genel Kurulu'nu yoğun bir katılım ile gerçekleştirdi. Kongereye Gaziosmanpaşa Belediye Başkan Yardımcısı Zekeriya Eroğlu, CHP Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Hakan Bahçetepe ve yönetimi, MHP Sultangazi İlçe Başkanı Yusuf Özel ve yönetimi, Gelecek Partisi Sultangazi İlçe Başkanı Ramazan Altan ve yönetimi, siyasi parti temsilcileri, belediye meclis üyeleri, oda başkanları, muhtarlar, stk temsilcileri, oda üyeleri ve çok sayıda misafir katıldılar.

 

Üç dönemdir başarılı bir şekilde oda başkanlığı yapan Erkan KAYA'nın karşısında dördüncü dönem için de aday çıkmadı. Kongreye tek aday olarak giren Başkan KAYA, genel kurula katılan oda üyelerinin tamamının oyunu alarak yeniden başkan seçildi.

 

Tek adaylı kongre olmasına karşın kongreye üye ve misafirlerin escort istanbul katılımı katılım yoğun oldu. Başkan KAYA, kongrede yaptığı konuşmada geçtiğimiz dönemde odada yaptıkları çalışmaları anlararak gelecek için yeni bir vizyon çizdi.  Başkan Kaya daha sonra salonda bulunan üye ve misafirlere kongreye katılımları için teşekkür etti.

 

Erkan KAYA Başkanlığı'nda Oluşan Oda Yönetiminde Şu İsimler Yer Aldı:

1. Sebahat Kocatepe

2. Yavuz Sayın

3. Erdal Çapkan

4. Mehmet Öztoprak

5. Turgay Tural

6. Kerim Koç

7. Yalçın Gürpınar

8. Eyyup Gündoğan

9. Ümit Üründü

10. Samet Çalışkan

 

Denetim Kurulu Üyeleri

1. Merizat Batmaz

2. Metin Şahin

3. İsa Eroğlu

 

Yedek Yönetim Kurulu Üyeleri; Ali İhsan Poyraz, Seydi Battal Dıvarcı, Hüseyin Solmaz, Nazım Demirkol, Aziz Karakuş, İbrahim Ceylan, Seyhan Doğan, Maces Karadeniz, Ersin Karakaya, Özkan Gürbüz

 

Yedek Denetleme Kurulu Üyeleri; Nizamettin Nazif Koçak, Necla Aydın, Erhan Yücebaş