Esnaf Odası Küçükköy'de 'Esnaf İftarı' Verdi.

Esnaf Odası'ndan Küçükköy'de 4. İftar.

Gaziosmanpaşa Küçükköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası'nın geleneksel 'Esnaf İftarı' bu yıl Arnavutköy, Sultangazi ve Gaziosmanpaşa'da ayrı ayrı devam ettiriyor.  2017 yılı iftar programının dördüncüsü Küçükköy Acemboy Salon'da binin üzerinde esnafın katılımı ile gerçekleşti.

İftar davetine Oda Başkanı Erkan Kaya, Gaziosmanpaşa Bld. Bşk. Hasan Tahsin Usta, Saadet Partisi İlçe  Bşk. Recep Polat, mahalle muhtarları, STK temsilcileri ve esnaflar katıldılar.

Gaziosmanpaşa Küçükköy Esnaf ve Sanatkarlar Oda Başkanı Erkan Kaya, iftar daveti ile esnafı bir araya getirmekten dolayı mutlu olduklarını ifade ederek, davete katılanlara teşekkür etti. Başkan Kaya bu yıl toplam altı iftar ile esnafı bir araya getirdiklerini söyledi.

Başkan Kaya, Küçükköy'de vergi dairenin olduğu binaya Nüfus Müdürlüğü'nün geleceğini ifade etti.

İftar davetine katılan Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta ise mahallerde iftar sofrasında Gaziosmanpaşalılar ile buluştuklarını, bu akşam esnaflarla birlikte olmaktan memnun olduğunu söyledi.

Başkan Usta konuşmasının devamında, Küçükköy'de yıkılan okulun yerine Kültür Merkezi yapacaklarını, Gaziosmanpaşa Hükümet Konağı'nın da yıkılarak yeniden yapılacağını söyledi.