Ey İBB Bitirmeyeceksen Niye Başladın!

İBB Başladı bir türlü sonu gelmiyor!

 

İBB İstanbul genelinde olduğu gibi Gaziosmanpaşa'da da bazı okul bahçelerine prefabrik, tribünsüz basit kapalı spor salonları yapmaya başladı.  2017 yılı Mart ayında başlayan inşaatın, 2017 Haziran ayında bitirilmesi öngörülüyordu.

 

2018 yılı sonuna geldiğimiz bugünlerde ise salon yapım işi durmuş duurmda!  Aylardır inşaatlarda tek bir çivi çakılmıyor. Spor salonlarının ise ne zaman biteceği bilinmiyor.

 

Bu arada okulun bahçesinde büyük bir alan işgal eden inşaat dolayısı ile bahçeler kullanılamaz durumda! Öğrenciler bende eğitim derslerinde yeterince spor yapamıyorlar.  Birçok okulda öğrenciler ne basket potası, ne voleybol filesi, ne de minayatür futbol kalesi kalmadı.

 

Bu durumdam şikayet eden öğrenci velileri, İBB'nin bir an önce spor salonlarını bitirmesini istiyor. Veliler, "Spor salonlarının ne zaman biteceği konusunda bilinmezlik devam ediyor. İBB madem zamanında bitirmeyecektiniz, neden başladınız. Neden mevcut bahçeleri bozarak öğrencileri zor durumda bıraktınız." Şeklinde konuşuyor.