Eyeliner İle Çekici Bakışlar

Eyelinerin makyajdaki rolü büyüktür. Bunu anlamak için biri eyelinerlı, diğeri eyelinersız iki makyaja bakmak yeterlidir.

 

Eyeliner Çeşitleri

Eyeliner çeşitleri arasından seçim yaparken, uygulanmak istenen efekt çok önemlidir. İhtiyaca göre jel, likit, keçeli kalem ya da toz eyeliner seçilebilir. Dinamik çizgiler çizmek isteyenlere jel eyeliner çeşitleri uygundur. Eyeliner fırçasıyla sürülen bu eyeliner’lar cesur çizgiler ve kedigözü makyajında rahatlıkla kullanılabilir.

Likit eyeliner’lar göz makyajı dünyasının yıldızıdır ve gözün etrafındaki Kleopatra çizgilerinin mükemmel bir biçimde çizmek için çok iyi bir el koordinasyonunu gerektirir. Dipliner ve kalem eyeliner çeşitleri bulunur. Keçe uçlu eyeliner’lar son yıllarda popülaritesi olan eyeliner çeşididir. Çeşitli kalınlıklara sahip uçlarıyla istenen görünümü elde etmeye yardımcı olurlar. İnce ve sivri uçlu kalemlerle keskin hatlı çizgiler oldukça kolay bir şekilde uygulanabilir. Daha kalın uçlarsa gece makyajına uygundur. Eyeliner çeşitleriyle ilgili hizmet ve bilgi alıp, keyifli alışveriş yapmak için https://www.cosmetica.com.tr/eyeliner/ linkini ziyaret edebilirsiniz.