Eyüp Belediyesi’nde öğrencilere karne ve Ramazan hediyesi

Eyüp Belediyesi’nin eğitime ve öğrencilere yaptığı destekler yıl boyunca devam etti. Okulların bakım onarım çalışmalarından öğrencilere verilen desteklere kadar pek çok alanda eğitime ve gençlere yatırım yapan Eyüp Belediyesi eğitim yılı sonunda da öğrencileri farklı bir sürprizle sevindirdi.

İlçedeki ortaokul ve liselerde eğitim gören ve sınıflarında başarılı olan öğrencilere hem karne hem de Ramazan hediyesi olarak Vialand gezisi düzenlendi. İlçede eğitim gören yaklaşık 3 bin ortaokul ve lise öğrencisi Vialand’de gönüllerince eğlendi. Eyüp Belediyesi’nin bu sürpriziyle büyük mutluluk yaşayan öğrenciler Başkan Remzi Aydın’a teşekkür ettiler.

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, yıl boyunca öğrencilerle birlikte pek çok konuda buluştuklarını belirterek, “Yaptığımız destekler gerçekten önemli destekler. Her konuda eğitimin ve gençlerimizin, çocuklarımızın yanında olmayı hedefledik. İnsana yapılan yatırımın en büyük yatırım olduğunu söyledik. İlkokul şenlikleri düzenledik, lise son sınıflarımıza maddi destek sağladık. Okullarımızın ihya edilmesi için gerekli çalışmaları yaptık. Öğrencilerimizin spor yapmalarını teşvik için onlara ve okullarımıza spor malzemeleri yardımında bulunduk. Son olarak da bütün bir yılın stresini atabilsinler diye bir Vialand gezisi planladır. Bu gezi onlara bizden hem karne hediyesi hem de Ramazan hediyesi oldu” diye konuştu.