Eyüp Şampiyonluğu Kutladı.

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın’ın katıldığı kutlamalarda takım oyuncuları üstü açık otobüsle Eyüp’te dolaşarak taraftarları selamladı. Kutlamalar Eyüp Stadı’nda Murat Kekili konseri ile zirveye ulaştı. Başkan Aydın şampiyonlukla ilgili olarak “Şampiyonluk Eyüp camiasına armağan olsun” şeklinde konuşurken, Eyüpspor Başkanı Recep Kızıltepe ise “Şampiyonluk Eyüp Belediye Başkanımız ve Eyüpspor Onursal Başkanı Remzi Aydın'ın büyük desteği ile kazanıldı” dedi.

Sancaktepe ile oynadıkları maçı 2-1 alarak şampiyon olan Eyüpspor, Eyüp’te krallar gibi karşılandı. TFF 2. Lig’e yükselen Eyüpspor üstü açık otobüsle Eyüp’e geldi. Burada taraftar şampiyon Eyüpspor’u tezahüratlarla ve büyük bir coşkuyla karşıladılar.

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın ve Eyüpspor Kulüp Başkanı Recep Kızıltepe’de otobüs üzerinden taraftarları selamladı. Takım oyuncuları ve yöneticileri otobüsün üzerinden vatandaşlara Eyüpspor forması, futbol topu, karanfil ve gül attılar. Otobüs daha sonra Eyüp Stadı’na girdi. Stadta da kutlamalar hız kesmeden devam etti. Tezahüratlar arasında stada giren Eyüpspor stad içinde de şampiyonluk turu attı.

Ardından ise Murat Kekilli verdiği konserle Eyüpsporluları coşturdu. Şampiyonluk kutlaması geç saatlere kadar devam etti.

“EYÜPSPOR’U HAK ETTİĞİ YERLERE TAŞIYACAĞIZ”
Eyüpspor’un her zaman yanında olarak destek veren ve takımın tüm faaliyetlerini yakından takip eden Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın şampiyonlukla ilgili olarak “Yıllardır özlemle beklenen bu Şampiyonluk Eyüp camiasına armağan olsun. Eyüpspor’u hak ettiği yerlere taşıyacağız" dedi. Başkan Aydın gelecek sezonda da desteklerini sürdüreceğini açıkladı.

“ŞAMPİYONLUK EYÜP BELEDİYE BAŞKANIMIZ REMZİ AYDIN'IN DESTEĞİ İLE KAZANILDI”
Eyüpspor Başkanı Ali Recep Kızıltepe ise "Şampiyonluk Eyüp Belediye Başkanımız ve Eyüpspor Onursal Başkanı Remzi Aydın'ın büyük desteği ile kazanıldı. Sayın Remzi Aydın Eyüp Stadı'nda olsun deplasmanda olsun Eyüpspor'un tüm çalışmalarını yakından takip edip bizi hiçbir zaman yalnız bırakmadı. Eyüp Belediye Başkanımız ve Eyüpspor Onursal Başkanı Remzi Aydın'ın desteği önümüzdeki yıllarda da sürecektir. Bizde Sayın Remzi Aydın'ın dediği gibi Eyüpspor'u daha iyi yerlere gelmesi için çalışacağız” şeklinde konuştu.