Eyüpspor transferde acele etmiyor

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın'ın büyük destek verdiği Eyüpspor iyi gidiyor.

Eyüpspor iç tranferde bazı isimlerle yeniden anlaştı, dış transferde acele etmiyor...

Eyüpspor Başkanı A. Recep Kızıltepe, tarnferlerle ilgili yaptığı değerlendirmede "Teknik Direktörümüz Hikmet Sevim ile yapmış olduğumuz değerlendirmeler neticesinde kalacak ve yeni transfer edilecek futbolcularla ilgili ayrıntılı çalışma yapıyoruz. Önemli olan Eyüpspor’un hedefleri ve menfaatleridir. Bu doğrultuda hiçbir yönlendirme ve spekülasyona kulak asmadan bütçe şartlarını zorlayıp, Eyüpspor’u kalkamayacağı yüklerin altına sokmadan ama planladığı hedeflere götürecek takımı geçen sene olduğu gibi bu yıl da oluşturacağız.

Acelemiz yok yeterli vaktimiz var. Geçen yıl istifade ettiğimiz arkadaşlarla anlaşma yaptık, yapıyoruz. Bu yılki kadromuzda düşünmediğimiz futbolculara teşekkür ettik ve yollarımızı ayırdık. Kadromuzda geçen seneden omurga olacak. Yine altyapımızdan gelecek oyuncu olacak ve tabi Eyüpspor’a güç katacak transferler de olacak. Transferin son gününe kadar vaktimiz var. Acelemiz yok, sokağa atıcak paramız da yok.  Hedefimiz 1. Lig." Şeklinde konuştu.

Bu arada bazı anlaşmalar sağlandı...

Teknik Direktör Hikmet Sevim'in raporu doğrultusunda iç transfer çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdüren transfer komitesi iç transferde Mehmet Tosun, Gencay Erten ve Erdinç Pekgöz ile anlaşma sağladı.

Transfer komitesi Kırkhanspor'dan Göktuğ Yapıcı ile anlaşma sağladı. 1992 doğumlu  ve 1.98 boyunda olan genç kaleci bu sezon Eyüpspor forması giyecek.