Eyüpsultan Belediye Başkanı Remzi Aydın Ramispor Kulübünü Ziyaret Etti.

Başkan Aydın’ı sayaya gelişinde kulüp başkanı Tayfun Aktan ve yöneticiler karşıladı. Stad'ta gerçekleşen toplantı sıcak bir ortamda gerçekleşti.


Başkan Aydın Ramispor Spor Kulübü Başkanı Tayfun Aktan, İdareciler, Altyapı hocaları ile görüş alış verişinde bulundu. Aydın, kulüp yönetiminin talep ve önerilerini dinledi.


Kulüp Başkanı Aktan, gençliğe ve spora verdiği destekten dolayı Başkan Aydına teşekkür ederken; kulüp olarak Rami Spor kulübü tesisler ve ihtiyaçları noktasında da yardım istedi. Başkan Aydın, yeni yapılacak Rami spor tesisler için arayışta olduklarını belirterek bunun sözünü ve müjdesini verdi.

Amatör spor kulüplerinden desteklerini esirgemediklerini vurgulayan Aydın, kulüplerinin ve gençlerin spor olanaklarını iyileştirmek üzere tesisten saha yapımına, malzeme ve ekipmandan araç tahsisine kadar her alanda amatör kulüplerin yanlarında yer almaya devam edeceklerin söyledi.

 

Ziyaretin ardından Başkan Tayfun Aktan, Eyüpsultan Belediye Başkan Remzi Aydın’a asırlık çınar Rami Spor Kulübünün tarihini anlatan kitabımızı takdim etti.
Daha sonra kulüp yöneticileri, teknik heyet ve sporcular Başkan Remzi Aydın la hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Haber: Erol Eftekin