Eyüpsultan’da Remzi Aydın Tuttu

Başkanlığa, döneme nasıl başlarsan öyle bitirirsin…

 

 

Eyüpsultan’da Remzi Aydın, anketlerde CHP ile kafa kafaya giden bir ortamda Ak Parti’nin adayı oldu. Seçim sürecinde etkin bir çalışma yürüten Aydın, Eyüpsultan’da seçimleri kazandı.  Toplumun tüm katmanlarına inen Remzi Aydın, başkan olduktan sonra da bu katmalara inmeye devam etti.

 

 

Gençler için çeşitli sosyal etkinlikler düzenleyen Başkan Aydın, gençlik kamplarından, kurslara ve burslara varana kadar gençlere elini uzattı.

 

 

Çocukla çocuk olan Başkan Aydın, okul bahçelerinde her dönem sonunda kurulan oyun parklarında kendi dahi oynadı.  Yaz spor okullarından faydalanmayan Eyüplü çocuk kalmadı. Eğitim konusunda kırtasiye destekleri görülmeyen el şeklinde verildi. Öğrencilere anlaşmaları kırtasiyelerde kredi tanımlandı, istediklerini kendileri aldılar.

 

 

Eyüpsultan Remzi Aydın döneminde kültür-sanat etkinlik ve kurslarına adeta doydu. Bunları yazmak istersek buraya sığmayacak kadar fazla olduğunu söyleyebiliriz. Hatta unuttuklarımız da var.

 

 

STK’lar Remzi Aydın döneminde beklide en fazla değer gören yerler oldu. Etkinlik alanları yöresel derneklere bir çok kez tahsis edildi. Kültürel ve sanatsal faaliyet yapmak isteyen STK’lara her daim kapılar açıldı.

 

 

Şimdi Eyüpsultan Belediyesi’ni Remzi Aydın’ı övüyor diyebilirsiniz. Ama bunlar görünenler. Hatta aklımıza gelmeyenler cabası... Bu yazdıklarım aslında belediyeciliğin temel görevleri dışında ekstraları. İnsanlara yaklaşım, sosyal belediyecilik örnekleri!

 

 

Şimdi Remzi Aydın ve Eyüpsultan Belediyesi ile ilgili temel belediyecilik hizmetleri anlamında üç eksik yazın desem, yazılacak pek bir şey yok gibi…

 

 

Siyasi olarak ta bir duruşu olan Başkan Aydın, 15 Temmuz darbe girişimi esnasında da sokakta olan bir isimdi. 

 

Eyüpsultan’da Remzi Aydın tuttu. Milletle bir uyum görülüyor.

 

Yaklaşan yerel seçim öncesi Eyüpsultan ile Remzi Aydın uyumu seçim başarısı getirecek gibi. Eyüpsultan’da  demografik yapı ve seçmen profili de Remzi Aydın’dan yana gibi görülüyor.

 

 

Muhalefet elbette siyasi olarak eleştiri yapacak, Remzi Aydın’ı istemeyecek.

Çünkü Remzi Aydın’a karşı seçim kazanmak zor olacak.  Muhalefet Remzi Aydın’ın aday olmasını istemez. Çünkü uyum ve istikrar var. Eyüpsultan’da Ak Parti cenahında yaşanacak bir kargaşa muhalefetin işine yarayacaktır.

 

 

Başkan Aydın, Eyüpsultan halkı ile iç içe uyumlu başladığı birinci döneminin sonunda yine aynı görüntü ile devam ettiği görülüyor.