Eyüpsultan’da Yıldırım Ve Köken’e Yoğun İlgi

Eyüpsultan’a AK Parti seçim otobüsü ile gelen Başkan Adayı Binali Yıldırım, Eyüpsultan Belediye Başkan Adayı Köken ve AK Parti Eyüpsultan İlçe Başkanı Adem Koçyiğit, vatandaşları selamladı.

 

Vatandaşlar tarafından yoğun ilgiyle karşılanan Yıldırım ve Köken Eyüp Merkez, Silahtarağa, Sakarya, Esentepe, Nişanca ve Defterdar’daki mahalle sakinleriyle buluştu.

 

Yıldırım ve Köken’in içinde bulunduğu seçim otobüsü mahallelerde vatandaşlar tarafından bayrak ve meşalelerle karşılandı. Vatandaşlar tarafından yakılan meşaleler etrafı aydınlattı.

 

Coşku ile karşılanan AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Binali Yıldırım ve Eyüpsultan Belediye Başkan Adayı Deniz Köken’in otobüsü bazı vatandaşlar tarafından durduruldu. Yıldırım kendileriyle görüşmek isteyen vatandaşlarla bir süre sohbet etti. Taraftarlar Derneği’nin yoğun katılım gösterdiği programda, renkli görüntüler yaşandı.

 

Taraftarlardan bir kişi elindeki formayı Eyüpsultan Belediye Başkan Adayı Deniz Köken’e imzalattı. Deniz Köken ve AK Parti Eyüpsultan İlçe Başkanı Adem Koçyiğit, mahallelerde vatandaşlara meşhur Balkan helvasını ikram etti.