Fevzi Ender Ferahbaş: ...ve Beklenen Gün Geldi!

ADD Gaziosmanpaşa Şube Başkan Adayı Av. Fevzi Ender FERAHBAŞ konu ile ilgili şu açıklamada bulundu:

 

"...ve Beklenen Gün Geldi!
Teşhisimizi koyduk. Reçetemiz hazır. Türkiye'nin kurtuluş yoluna çıktık.


Çoban ateşini yakarak; Atatürkçü Düşünce Derneği İstanbul Gaziosmanpaşa Şubesi'nin, 2021 yılının nisan ayında yapılması planlanan Olağan Genel Kurulu'nda, ADD Gaziosmanpaşa Şubesi’nin Başkan Adaylığımı, değerli yurttaşlarımıza açıklamayı vatani bir görev bilirim.


'Önce insan ve önce biz' diyerek, Mustafa Kemal ATATÜRK'ün; manevi mirası olan akıl ve bilimi temel alıp Gaziosmanpaşa'yı ve Bayrampaşa'yı aydınlatarak, aynı zamanda yurttaşlarımıza çalışma azmi, umut ve cesaret aşılayarak, adaletten, liyakatten ve emekten yana tavır alarak, kadın-erkek eşitliğini ön planda tutarak, ATATÜRK'ün; Türkiye Cumhuriyeti'ni emanet ettiği gençlerimizin önünü açarak, sanatın ve sanatçının yanında yer alarak, yetişmiş insan gücümüze güvenip beyin göçünü önleyerek, kitap okumayı teşvik ederek, halkçı politikalar ile Atatürkçü Düşünce Derneği Gaziosmanpaşa Şubemizi adeta bir bilim yuvası haline getirerek, Gaziosmanpaşa ve Bayrampaşa'yı hep birlikte harekete geçirme dönemi başlamıştır.


Öncelikle dünümüzü ve bugünümüzü borçlu olduğumuz sonrasında ise yarınlarımızı borçlu olacağımız Mustafa Kemal ATATÜRK'ten ilhamımı aldığımı belirtmek istiyorum.


Derneğimizin Kurucu Genel Başkanı Prof. Dr. Muammer AKSOY'un, Prof. Dr. Ahmet Taner KIŞLALI'nın, Uğur MUMCU'nun, Şehit Asteğmen Mustafa Fehmi KUBİLAY’ın ve katledilen diğer değerli aydınlarımızın mirasına sahip çıkmak boynumuzun borcudur.


Emperyal planların ve emperyal planlara alet olanların karşısında kale gibi dimdik duracağım. Asılca birlik ve beraberlik içinde hareket ettiğimizde, bölücü değil birleştirici olduğumuzda ulusça aşamayacağımız bir güç yoktur ve böylece daha güçlü olacağız!


Gaziosmanpaşa ve Bayrampaşa'yı canlandırma zamanıdır! Asılca birlik ve beraberliğimiz için ''biz'' olma zamanıdır!
Başkan adaylığım, vatanımıza ve milletimize hayırlı olsun."