Fişekspor Yeni Sezona Hazırlanıyor.

Ayhan Kolso , Mustafa Açıkel ,Bülent Geyin,İçtimai Başlar,Orhan Şen,Hüseyin Gökalp, Hüseyin Doğu, ,Mahmut Balcı, İlhan Taşlıklı'dan oluşan Sarı Lacivertli yönetim12 yeni transferi kadrosuna kadarken 5 iç ve 5 de alt yapıdan aldığı futbolcularla yeni sezona şampiyonluk parolasıyla giriyor.

 

46 yıllık başarılı bir tarihe sahip olan Fişekspor Kulüp Başkanı Ayhan Kolso, sezona Alt yapı kategorilerle başladıklarını belirterek yeni sezonda A takımda hedeflerinin üst sıralar olduğunu dile getirerek. Birlik Beraberlik halinde "Biz olabilmek" amacıyla imza töreninde bir aya geldiklerini söyledi. A takımda oynayan futbolcuların yaş ortalaması 22-23 olduğunu dile getiren Kolso," Genç arkadaşlarımızla bir araya gelerek güzel bir kadro oluşturduk. Sevgi saygı içerisinde camianın da desteğiyle yeni sezonda şampiyonluğu istiyoruz. Ben bu gençlere güveniyorum' tüm takımlara eni sezonda başarılar dilerim "dedi. Fişekspor Genel Kaptanı Mustafa Açıkel ise yönetim, teknik heyet ve futbolcularla birlikte iyi bir oluşum içersinde olduklarını belirterek Yeni sezonda tüm takımlara kazasız belasız bir sezon diledi.Fişesporu yeni sezonda A takımı Selçuk Tuncay,Alt yapıları ise Muharrem Aygür ve Barış Kurudere çalıştıracak.

 

Fişekspor dış transferde
Serdar Bülbül - İST Giresun,
Çağlar Alvöz - Datça Belediyesi,
Sinan Özbek - Havataş,
Onur Bulur - Alibeyköy İmar,
Oğuz Yalçın - Havataş,
Esat Tınmaz - Havataş,
Kamuran Kurtuluş - Okmeydanı Fetih,
Enes Çalışkan - Pazariçi Köprülü,
Burkan İbu - Nişanca Gençlik,
Oktay Köse - Şehzadebaşı,
Cenk Çıtak - Emirgan,
Enez Bahat - Çankırı Magruf renklerine bağlarken,


İç transferde ise
Samet Köprülü,
Yagızhan Demirkıran,
Anıl Çabuk,
Yunus Turan ve
Uğuz Altun'la yeniden anlaştı
Fişekspor alt yapıdan
Emre Türk,
Semih Erdener,
Eren Taşlıkçı,
Ümit Çevik,
Umut Bar A takım Kadrosuna dahil etti.


2. Amatör lig 9. grupta mücadele edecek olan Fişekspor'un grubu şu takımlardan oluşuyor.Altınay,Bağcılar Evren,Boyacıköy Spor,Cankurtaran, Özalibeyköy,Sanayi Mahallesi,Y.S.Selim,Yeniufuk,Zeytinburnu Yeşiltepe.
Fişekspor yeni sezonda ligin ilk maçında Zeytinburnu Yeşiltepe takımını Yıldıztabya stadında konuk edecek.

 

Haber: Erol Eftekin