Gaziosmanpaşa Belediyesi'nde Müdürlükler Değişti.

Başkan Usta'dan 2019 Hazırlıkları mı?

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, bazı müdürlükleri bağlı bulundukları başkan yardımcıları arasında yeniden düzenledi.

 

Gaziosmanpaşa Belediyesi Hesap İşleri Müdürlüğü Ömer Faruk Yıldız'dan alınarak, Fazlı Korkut'a bağlandı. Fazlı Korkut'a bağlı olan Zabıta Müdürlüğü ise Ömer Faruk Yıldız'a bağlandı. Bu değişiklik başkan yardımcılarına yeni heyecan getirecektir. 

 

Kadın ve Aile Müdürlüğü Zekeriya Eroğlu'ndan Ali Çağrıcı'ya geçti. Eroğlu'nun diğer konularda daha aktif çalışması isteniyor olsa gerek.

 

Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Murat Doğan ise Küçükçekmece Belediyesi'ne gitti. Buraya Basın Yayın Halkla İlişkiler Müdürü olarak giden Doğan, zor durumda olan Küçükçekmece'de Belediye Başkanı ile birlikte iyi işler yapar, tekrar aday olurlarsa iyi noktalara devam eder.

 

Gaziosmanpaşa Belediyesi'nde Kültür ve Sosyal İşler Müdürülüğüne ise atama yapılmayarak,  Basın Yayın Halkla İlişkiler Müdürü Serdar Kızıldağ'a bağlandı. Kızıldağ, çalışkanlığı ile iki müdürlüğü idare edebilecek durumda olsa gerek ki, Başkan Usta bu görevi kendisine tevdi etti. Başkan Usta bu iki müdürlüğü ilerleyen günlerde belkide birleştirebilir.

 

Başkan Usta'nın yaptığı değişiklikler 2019 seçimleri yaklaşırken operasyonel kabiliyeti artırmaya yönelik mini hamleler olarak yorumlandı.