Gaziosmanpaşa Belediyesi’nden Spor Kulüplerine Nakdi Yardım

Spora ve sporcuya her daim destek olan Gaziosmanpaşa Belediyesi, ilçede faaliyet gösteren futbol, karate, muay thai, badminton, hentbol ve taekwondo gibi branşlarda başarılı 31 spor kulübüne 200 bin lira nakdi yardım yaptı. Gaziosmanpaşa Belediyesi Konferans Salonu’nda düzenlenen yardım gecesine 31 spor kulübü yöneticisi ve çok sayıda sporcu katıldı. Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta da geceye katılarak, kulüp yöneticileri ve sporcularla nakdi yardım çeklerini takdim etti.

 

“İLÇEMİZDEKİ SPOR KULÜPLERİNE NAKDİ YARDIM YAPIYORUZ”

Programda konuşan Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, spora ve sporcuya her zaman destek verdiklerini belirterek, “ Sporun gelişmesiyle ilgili söylemlerin ötesine geçmek, hem hizmetleri, mekânları imkanları kullanmak, hem de hep birlikte başarılara koşmak zorundayız. Burada kulüplerimize maddi katkının sunulmasından çok, bu sorunları birlikte değerlendirelim diye bu organizasyonu yaptık. Bu akşam ilçemizdeki spor kulüplerimize nakdi yardımlarımızı gerçekleştireceğiz. İlçemizdeki tüm spor kulüplerimize başarılar diliyorum” dedi.

 

“4 YENİ SPOR KOMPLEKSİNİ İLÇEMİZE KAZANDIRIYORUZ”

Spor tesislerinin, ilçedeki ihtiyaçları karşılayacak nitelikte olmasının önemine dikkat çeken Başkan Usta, yapılan yatırımlarla ilgili bilgiler verdi. Başkan Usta, “4 yeni spor kompleksini ilçemize kazandırıyoruz. Bir tanesi inşallah 2019 yılında hizmete sokacağımız, spor yönünden çok fonksiyonlu, yaşam alanları da bulunan Gaziosmanpaşa Spor Kompleksi ve Semt Meydanı projemiz. Bir diğeri Mevlana Mahallemizde yapımına başlanan ve ilçemiz adına çok önemsediğim 5000 kişilik bir şehir stadyumu. Karadeniz Mahallemizde de farklı kategorideki sporların yapılabileceği bir spor yaşam merkezi yapıyoruz. Toplam maliyeti 350 milyon lirayı bulan bu 3 projemiz Gaziosmanpaşa’nın uzun yıllar spor mekânı ihtiyaçlarını karşılayacak kapasitede olacak. Ayrıca Küçükköy’de yapılan Kemal Şeker Spor Kompleksi ve Olimpik Yüzme Havuzu’nu da tamamladık” dedi.