Gaziosmanpaşa Belediyesi Orduluları İftar Sofrasında Buluşturdu

On bir ayın sultanı Ramazan ayının maneviyatının ve coşkusunun en yoğun hissedildiği ilçelerden olan Gaziosmanpaşa’da iftar buluşmaları da hız kesmiyor.

 

Geleneksel mahalle iftarlarında binlerce vatandaşı bir araya getiren Gaziosmanpaşa Belediyesi, hemşehri derneklerini de aynı sofrada buluşturuyor. Bu kapsamda Gaziosmanpaşa Belediyesi ve Gaziosmanpaşa'da faaliyet gösteren Ordu il ve ilçe derneklerinin iş birliğiyle bir iftar programı düzenlendi. Yoğun katılımla gerçekleşen programda davetlilere Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta da eşlik etti.

 

Gaziosmanpaşa Belediyesi Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi’nde gerçekleştirilen programda iftar öncesi konuşma gerçekleştiren Başkan Usta, “Ordulu hemşehrilerimize teşekkürlerimi sunuyorum. Bu mekanda ilk kez bir iftar programı düzenliyoruz. Salonu doldurmuş olmanız bizleri mutlu etti. Hemşehrilerimizle bir arada olmaktan, birlikte iftar açmaktan dolayı mutlu ve huzurluyuz. Ramazan-ı Şerif’inizi tebrik ediyorum. Hepinize hayırlı Ramazan’lar diliyorum” dedi. Gaziosmanpaşa Belediyesi'nin düzenlediği hemşehri buluşmaları diğer yörelerle devam ederek Ramazan boyunca sürecek.