Gaziosmanpaşa Belediyesi yeni şirket devralıyor.

Gaziosmanpaşa Belediyesi Şubat ayı meclis toplantısını gerçekleştirerek bazı karaları onayladı, bazıları için başkana yetki verildi.

 

- Gaziosmanpaşa Belediye Meclisi, GOP Kent Kültür Sanat Eğitim Toplantı Organizasyonu İnsan Kaynakları Makina ve Otomotiv Sanayi Ticaret Anonim Şirketi'nin hisselerinin tamamını hibe şeklinde devralması üzere, Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta´ya yetki verilmesine karar verdi. Taşerondan kadroya geçecek olan işçiler için bu şirketin kullanılması bekleniyor.

 

- Karadeniz Mahallesi 1218 Sokakta bulunan parka Trabzon'da şehit edilen Eren Bülbül, Karayolları Mahallesi 562 Sokakta bulunan parka da Kudüs Parkı isminin verilmesi kabul edildi.

 

- Gaziosmanpaşa'da ikamet eden öğrencilerin kişisel gelişimlerine katkı sağlamak için kültür, spor ve sanat dallarında ilgi ve becerilerine göre geliştirme fırsatı sunmak üzere Yaz Gençlik Kampları düzenlenecek. Bu kapsamda Beyoğlu Belediyesi Kefken Kamp Alanının kullanımı için, Beyoğlu Belediyesi ile protokol imzalanması konuusnda Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Ustaya yetkisi verilmesi kabul edildi.

 

- Küçükköy'de daha önce Diyanet İşleri Başkanlığı'na tahsisli yerin, Bilgi Evi yapılması dolayısı ile tahsisi kaldırıldı.

 

- Bağlarbaşı Mahallesi'nde 1477 ada, 10 parselde plan tadilatı yapıldı.