GAZİOSMANPAŞA CUMHURİYET PLATFORMU

30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI BİLDİRİMİZDİR!

30 Ağustos Zafer Bayramı en anlamlı günlerimizden birisidir. Türk Ulusu’nun var olma mücadelesini kazandığı, bağımsızlığını sonsuza kadar tüm dünyaya ilan ettiği kutlu yürüyüşün ilk adımıdır. Siyasal İslamcı olan karşı devrimcileri cesaretlendiren girişimlerin olduğu bu günlerde, Kurtuluş Savaşı’nı kazanan Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK ve silah arkadaşlarının bıraktıkları mirasa her daim sahip çıkarak, Cumhuriyetimizin bekçileri olacak olanlar; Cumhuriyet Halk Partililerdir.

 

İktidarın, muhalefet partilerinin ve yurttaşlarımızın emperyalist devletlere karşı vatanımızın sahipsiz olmadığını göstermek adına hep birlikte omuz omuza her yıl 26 Ağustos’ta Kocatepe Zafer Yürüyüşü’ne katılıp, 30 Ağustos’ta ise Zafer Bayramımızı kutlamak için meydanları akın akın doldurmaları gerekmektedir. Milli Bayramlarımızı kutlamak vatanımıza sahip çıkmaktır ve yurttaşlarımızın anayasal bir hakkıdır. Milli bayramlarımızı yurttaşlarımızın kutlaması asla kısıtlanamaz! Aksi takdirde Milli Bayramlarımızı kısıtlayan iktidarın meşruiyeti sorgulanır!

 

Bütün vatanseverlerin, tüm benliği ile Zafer Bayramımızı kutlamak için Türk bayrakları ile alanları doldurması gerekmektedir. Yurttaşlarımızın Cumhuriyete olan inançlarını ve bağlılıklarını haykırması, siyasal İslamcı olan karşı devrimcilere karşı verilecek olan en etkili mesaj olacaktır.

 

Vatanseverleri, Atatürkçüleri ve Cumhuriyetçileri 30 Ağustos pazar günü sabahtan itibaren Zafer Bayramı kutlamalarına bekliyoruz.

Cumhuriyetimiz sahipsiz değildir!

 

GAZİOSMANPAŞA CUMHURİYET PLATFORMU adına;

Gündüz METİNER, Hikmet ŞAHİN, Hüseyin Yalçın ERKAN,

Ali ŞEN, Ergun DURMAZ, Mustafa AYDEMİR, Haluk BOZALİ,

Ercan YILMAZER, Serdar SEVTEKİN, Av. Fevzi Ender FERAHBAŞ