Gaziosmanpaşa'da 23 Nisan Coşkusunu Kızılay Yaşattı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Koronavirüs sebebiyle  şölenlerle kutlanamazken, Gaziosmanpaşa Kızılay Şubesi bir nebzde olsun coşkuyu insanlara veremeye çalıştı.

 

Gaziosmanpaşa'da Kızılay ekipleri müzik eşliğinde sokak sokak dolaşarak çocuklara çeşitli oyuncaklar ve hediyeler dağıttı. Çocuklara, oyuncak, balon, kalem, boyama kitapları gibi bir çok hediye verildi. 23 Nisan şarkılaır eşliğinde gerçekleşen dağıtımda, çocukların mutlulukları maske altında, gözlerinden okunuyordu.

 


Türk Kızılay Gaziosmanpaşa Şube Başkanı İsmail Yamak, yaptığı açıklamada, ''Yarınımızı emanet edeceğimiz çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin 101. Yılını kutluyorum.  Bugün onları mutlu edebilme adıan sokaklarda dolaştık. Çocuklarımıza hediyelerimizi takdim ettik. Onların mutluluğuna ortak olduk. Bu hizmetleri yapabilmemiz de bizlere her zaman destek olan Gaziosmanpaşa Belediye Başkanımız Sayın Hasan Tahsin Usta'ya bir kez daha teşekkürlerimi iletiyorum." Dedi.